A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Gyakran Ismételt Kérdések


A leggyakrabban föltett kérdésekre adott válaszainkat olvashatjátok itt.

Milyen böngészőkre optimalizáltuk az oldalt?

Ügyelünk arra, hogy lehetőleg minden ismertebb böngészőben egyformán jelenjen meg a tartalom. Ajánljuk bármilyen böngésző esetén a legfrissebb stabil kiadás használatát. Mi a Firefox-ot kedveljük leginkább, de ügyelünk arra, hogy Chrome és Internet Explorer esetén se legyen probléma a megjelenítéssel.

Mi törént a Kapcsolat.hu -val, hova tűnt a régi felület?

A Kapcsolat.hu Kft. úgy döntött, hogy válaszul a kor kihívásaira, megújítja a Kapcsolat.hu rendszerét. December folyamán értesítettük a felhasználókat arról, hogy egy átmeneti időszakig nem lesznek elérhetőek a régi tartalmak, ezért mentse le mindenki a számára fontos dolgokat. A régi felület január 1-én leállításra került, és most néhány hónapig "csökkentett üzzemmódban" működik a rendszer. Törekszünk arra, hogy mielőbb beindítsuk az új szolgáltatásokat.

Hogyan tudok belépni az oldalra?

Az új rendszerbe feltöltöttük a korábbi felhasználói adatbázist, így elvileg a régi felhasználóneved vagy e-mail címed és jelszavad segítségével be tudsz lépni. Ha mégis problémád van, először próbálj meg új jelszót kérni a rendszertől itt. Ha így sem sikerül belépni, írj nekük e-mailt és segítünk!

Hol tudok segítséget kérni?

Segítséget e-mailben tudsz kérni a leggyorsabban, az alábbi címen: support kukac kapcsolat.hu. Minden emailre válaszolunk.

 

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges