A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Honnan lesz 1500 milliárd az egészségügyre, ha Orbán továbbra is közpénzből fizeti ki a csaláson kapott fideszesek büntetéseit?

via MSZP.hu

2019. március 1. 09:28 | 1 hozzászólás

Azzal, hogy Kásler Miklós 1500 milliárdos fejlesztést jelentett be, elismerte, hogy nagyarányú beavatkozásra van szükség, mert a magyar egészségügy romokban van.

Szükség is lenne a pénzre, de ismerve a minisztert, tudhatjuk, hogy ez is csak egy hazug ígéret, semmi több.
 
Honnan fog Kásler ennyi pénzt szerezni, ha az uniós pénzeket továbbra is ellopják és Orbán Viktor a rajtakapott fideszes politikusok és családtagok büntetéseit közpénzből fogja kifizetni?
 
Miért adna Orbán ennyi pénzt a miniszternek, hiszen az elmúlt kilenc évben kiderült, hogy a stadionok, a Várba költözés és a gyűlöletkeltő plakátok fontosabbak neki, mint az egészségügy? Ha egy kicsit is érdekelné Orbánt az egészségügy, akkor nem halnának meg 24 ezren amiatt, mert nem kaptak időben megfelelő ellátást.
 
A miniszterelnököt azonban az sem érdekli, hogy egyszerre két beteget műtenek ugyanabban a műtőben vagy az, hogy az édesanyáknak a gyermekük mellett a földön kell feküdniük a kórházakban.
 
Nem üres ígéretek kellenek, hanem európai szintű egészségügyet kell biztosítani a magyaroknak! Az uniós pénzekből pedig nem a fideszes oligarchákat kell finanszírozni, hanem az egészségügyre kellene a lehető legtöbbet fordítani.
 
MSZP

 


A cikk eredetije: Honnan lesz 1500 milliárd az egészségügyre, ha Orbán továbbra is közpénzből fizeti ki a csaláson kapott fideszesek büntetéseit?


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
3 hete

Onnan lesz, hogy február hónapban, ha megfigyeltétek, az ÁRAK igencsak megugrottak felfelé... Pl. a kenyerek bizonyos fajtái, különös tekintettel az egészséges fajtákra... Na, AZ ÁREMELÉSEK - hiába nem nőtt az általános forgalmi adó (ÁFA) adójának %-a! - éves szinten NAGYOBB ADÓBEVÉTELT GENERÁLNAK A TERVEZETTNÉL!...
FIGYELJÉTEK CSAK! És még nincs az áremeléseknek vége! (Már a tejárak is kezdenek kúszni felfelé, bár nem minden boltban egyformán! Jól nézzétek meg, HOL vásároljátok, mert akár áruházanként (különös tekintettel a kis maszek boltokra!!!) akár 100 ft árkülönbség is van egy liter azonos minőségű tejen!:(((
És a zöldségek? Oda akár be se menjünk!!!
 
Azaz: Megint velünk, kisemberekkel fizettetik meg a hiányzó bevételt, mint ahogy eddig is tette a Fidesz!:(((
És hogy a magasabb adóbevételt mire fogják költeni, nekünk, adófizetőknek ahhoz SEMMI KÖZÜNK!:((( :P

Cudar egy világ ez, CUDAR!
De!
Magyarország JOBBAN teljesít!
Ha-Ha-Ha!:(((