A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Boross Péter maga a gyalázat

via MSZP

2019. február 7. 11:54 | 4 hozzászólás

Az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP, a Párbeszéd, a Liberálisok és független képviselők közös közleményt adtak ki Boross Péter interjújáról: „Boross Péternek egyetlen szava sincs, amikor egy kormánypárti politikus eltöri felesége orr- és járomcsontját, de primitívnek nevezi a női képviselőket, ha jogosan kiállnak a választókért.”

A volt miniszterelnök nem a női képviselőket, hanem elsősorban önmagát minősítette az újraindított Magyar Nemzetnek adott interjúban. Boross Péter nem az ellenzéki nőket, hanem az egykor patinás lap szellemiségét, és a kereszténydemokraták táborát gyalázta meg nem túl férfias mondataival.

Boross Péternek egyetlen szava sincs, amikor egy kormánypárti politikus eltöri felesége orr- és járomcsontját, de primitívnek nevezi a női képviselőket, ha jogosan kiállnak a választókért.

Boross Péter személyesen is élen járt afféle kijelentések megfogalmazásában, mint hogy szingli adót kellene bevezetni, vagy hogy a nő egy helyen nem helyettesíthető: a szülőszobában. Egy olyan politikus, akinek politikai közössége kifejezetten érdekelt a nők hátrányos megkülönböztetésének fenntartásában, és nap mint nap tesz azért, hogy a magyar társadalom több mint fele mind jogilag, mind társadalmilag, mind a közbeszéd szintjén hátrányokat szenvedjen, alaptalanul beszél politikai kultúráról.

Az ellenzék női képviselői kiálltak a nők és a gyermekek elleni erőszak visszaszorításáért, az Isztambuli Egyezmény ratifikációjáért, és azért, hogy a Lanzarote-i Egyezményt végrehajtsa Magyarország. A képviselőtársnőink folyamatosan dolgoznak a hátrányos megkülönböztetéstől szenvedő társadalmi csoportokért, és azért, hogy ebben a társadalomban minden honfitársunknak megbecsült helye legyen. Szakmai munkájuk mind a bizottságukban, mind szakpolitikai síkon megkérdőjelezhetetlen: honvédelem, gazdaságpolitika, költségvetés, Európai Unió, szociális-, oktatási-, kulturális- intézményrendszerek tárgyában is kivételesen értékes munkát végeznek mindannyian.

A magyar társadalomnak szüksége van erős nőkre az ellenzék sorain belül is. Egy igazi férfi soha nem beszél így a nőkről. Egy ilyen interjú után jó oka van mindenkinek arra, hogy a volt miniszterelnök helyett is elszégyellje magát.

Harangozó Tamás, MSZP

Kocsis-Cake Olivio, Párbeszéd

Molnár Csaba, Demokratikus Koalíció

Csárdi Antal, Lehet Más a Politika

Kepli Lajos, Jobbik Magyarországért Mozgalom

Sermer Ádám, Liberálisok

Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselők


A cikk eredetije: Boross Péter maga a gyalázat


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 hónapja

Hát ENNYIRE nem lehetne, de a mellékelt ábra mutogatja, ezzel ő vajmi keveset törődik.
Talán nem is tud róla, hogy nőgyűlöletnek számít a viselkedése...

Vannak emberek,akik azt hiszik magukról, hogy ők a megtestesült udvariasság és JÓL neveltség mintapéldái! :(((
És szerintük az a túlérzékeny, aki kifogásolja a viselkedésüket!:P

 

 

Kataaa képe

Kataaa
2 hónapja

Ennyire nem lehet  nőgyülölő.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 hónapja

Mit vársz tőle?! :(((
A férjem, míg élt, csak "FŐPINCÉRNEK" hívta, mert állítólag a gatyaváltás előtt az is volt!:P

/Bocsánat, a becsületes, udvarias főpincéreket nem volt szándékomban megbántani!.../

csejoska képe

csejoska
2 hónapja

Régi magyar (NEM DAKOTA ''') népi bölcsesség szerint  NEM AZT KELL NÉZNI? MIT MONDOTT, A LÉNYEG, HOGY KI MONDTA '''

(remélem jól summáztam az illetőről való véleményemet. Egyébként kis hazánk "politikai elitjének"  erkölcsi szinvonalát jelzi, hogy me poszton is megfordult az illető ''')

Az aláirók helyében mély hallgatásba burkolóznék, mivel "nem potentált"

személy követte el az ominózus véleménynyilvánitást.(Kár jelentőséget tulajdonitani személyének.)