A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Szele Tamás: Gyilkos álhírek

via Huppa.hu

2019. január 31. 11:49 | 1 hozzászólás

„Különben pedig: erről a kormányról hazudni nem ellenzékiség, hanem álellenzékiség, és pont az ő malmukra hajtja a vizet.”, és „Én csak azt tudom, hogy ezerszer legyenek átkozottak a haldokló gyerek kínjain élősködő vámpírok.”

Kérem, előre szólok, hogy botrányos ügy következik. Hosszú lesz és mocskos. Megint álhírek, igen. Meglehet, hogy kicsúszik a billentyűzetből pár átok is: utálom a vérszívó vámpírokat, nehezen tűröm, ha gyermekeknek esik bántódása, éri őket kár, esetleg kerülnek veszélybe néhány amúgy is velejéig jellemtelen felnőtt anyagi haszna kedvéért.

Márpedig most erről van szó – ha ugyan nem többről.

Néhány hete vált közismertté a kétegyházi Dicsa Noémi esete: kisgyerekről van szó, a hat éves kislány egy ritka betegségben, gerincvelői izomsorvadásban szenved. Az orvosok legfeljebb 10-12 éves kort jósolnak neki, édesanyja azonban nem adja fel: minden nap tornáztatja és új lehetőségek után kutat. Nem is lenne anya, ha nem tenné, ha feladná. Most elvben kínálkozik egy új terápia: egy, az Egyesült Államokban kifejlesztett gyógyszer, a Spinraza, amely segítené a kislány szervezetét, hogy feldolgozza és izommá alakítsa a fehérjét. A kezelést már alkalmazzák itthon, azt azonban tavaly is csupán tíz gyereknek fizette a biztosító, de Noémi nem volt köztük. A család így önerőből próbálja összegyűjteni a 68 milliós forintos terápia árát. Illetve gyűjtést indítottak, a sajtó és a közösségi média segítségével.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Szele Tamás: Gyilkos álhírek


Hozzászólások

katicabogar képe

katicabogar
1 hónapja

Valahol már leírtam, hogy ilyenkor tehetetlen dühöt érzek. Jó lenne, ha eljuthatnánk odáig, hogy az ilyen oldalak üzemeltetőit tetten lehessen érni. Ők és a vírusokat írók veszik el sok ember kedvét az internettől. :(