A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Fenyő-gyilkosság: Felbujtással gyanúsítják Gyárfás Tamást

via Népszava Online

2018. április 18. 11:28 | 1 hozzászólás

Hirtelen, a választás után, ezzel foglalkozzunk?

A hírről elsőként a kormányközeli Pesti Srácok számolt be. Később azonban a rendőrség megerősítette: megalapozott gyanú szerint Gyárfás Tamás több mint húsz évvel ezelőtt megbízást adott a hazai alvilág akkori vezérének, Portik Tamásnak, hogy ölje meg legnagyobb üzleti ellenfelét, Fenyő Jánost. Az Aranykéz utcai robbantás és a Prisztás-gyilkosság megrendeléséért már jogerős büntetését töltő Portikot – aki azóta már vallomást is tett – március 22-én gyanúsították meg a bűncselekménnyel.

A gyanú szerint az ő közvetlen parancsára lőtte le Fenyőt az ügyben már életfogytiglanra ítélt szlovák bérgyilkos, Jozef Rohác. Úgy tudni, egy Portik Tamás által készített, tizennégy éves hangfelvétel van a rendőrség birtokában. A felvételen Portik és Gyárfás beszélgetése hallható. A felvételről egyébként a gyilkosság miatt tavaly jogerősen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Jozef Rohác öccse beszélt először. Lapunk kereste Gyárfás Tamást, valamint ügyvédjét Bánáti Jánost is, ám mindketten elérhetetlenek voltak.

Tovább...


A cikk eredetije: Fenyő-gyilkosság: Felbujtással gyanúsítják Gyárfás Tamást


Hozzászólások


tom
11 hónapja

Javaslom mindenkinek, hogy nézze meg a Keresztapa című filmet, figyelmesen, legalább kétszer de inkább háromszor. Utána hagyja ülepedni az agyában, és egy hét múlva kezdje el összehasonlítani Don Corleone és családjának tevékenységét , és a mi kis hamubansült Napoleonunk és bűndájának tevékenységét. Ha meglepően sok azonosságra bukkan az nem lesz véletlen.

Jut eszembe : Welsz Tamás milyen gyorsan meghalt és milyen gyorsan elhamvasztották. Valahogy ez is belepasszol a képbe. És a Questor ügyben nyomozó ügyész hirtelen halála. Aki akar emlékezhet Kuzma Mihály és Dénes Gábor rejtélyes öngyilkosságára. Tanulságos fim az a Keresztapa.