Szerkesztők ajánlják Közös jelöltekkel verhető a Fidesz
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Összegyúrná a baloldalt az MSZP

via Népszava Online

2018. április 13. 12:14 | 1 hozzászólás

„Felül kell írni a mostani választási struktúrát, ez a sokpólusú baloldal elbukott.”

Vasárnap katasztrofális vereségbe futott bele a baloldali ellenzék, így – 2014-hez hasonlóan – ezúttal is megkezdődött a gondolkodás arról, hogyan változtassanak a politikájukon. Az új stratégia kialakítására azonban nem túl sok idejük maradt, egy év múlva ugyanis már európai parlamenti választást tartanak, jövő ősszel pedig már önkormányzati választások lesznek.

Lapunk információi szerint abban egyetértés van az MSZP-n belül, hogy teljesen új brandre lesz szükség, az azonban még nem dőlt el, hogy lecserélik a nevet is, vagy csak megpróbálják újrapozicionálni magukat. - Ezt nem politikusok döntik majd el, hanem kommunikációs szakemberek – mondta egyik szocialista forrásunk.

Az ugyanakkor egészen biztos, hogy nem új pártot hoznak majd létre. - Az elmúlt nyolc évben számos új mozgalom és párt jött létre, ezek mégsem értek el semmit. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Momentum Mozgalom is nagy reményekkel tört be, de végül nem jutott be a parlamentbe – mutatott rá az egyik szocialista vezető.

Tovább...


A cikk eredetije: Összegyúrná a baloldalt az MSZP


Hozzászólások


tom
11 hónapja

Nagyon művelt két ember ez a Lőrincz Tamás és Zoltai Ákos ( a cikk írói). Választékosan tudnak fogalmazni :

" . . . teljesen új brandre lesz szükség . . . "

" brand " jelentései : parázs, üszök, tűzcsóva, izzó vas, beégetett bélyeg, billog, megbélyegzés, márka, minőség, fajta, nüvényi rozsda, kard, védjegy, kiszárított tapló . . . u.s.w.