A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hír TV: 68-67-66

via Hír TV

2018. április 10. 12:54 | 7 hozzászólás

„Ha a pártok nem kérik, akkor igen” – mondta Tóth Zoltán választási szakértő arra, hogy kér-e vizsgálatot azért, mert mintha eltűntek volna szavazatok a rendszerből a választásokon. Az Országos Választási Iroda volt vezetője, az Európai Választási Szakértők Egyesületének volt elnöke szerint elképzelhető, hogy törvénytelenségek történtek.


A cikk eredetije: Hír TV: 68-67-66


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
11 hónapja

Ki a fenének teccik ez a bejegyzés ennyire, hogy beplusszolt!? :(((

Nahhhh! De haggyuk, nem lehet mindenki  az eszénél, aki ideszédült erre a portálra!:DDD

Kedves Adamik!

(Azérisegybeírom, merútállomaszta békapopójaalatti gondolatjelvonalat!...)
Tehát:

"Maradjunk annyiban, hogy Te is egy JÓ ember vagy a magad frontján, és én is egy JÓ asszony az én területemen.
Tégy belátásod szerint."

http://img5.lapunk.hu/tarhely/drsoregistvan/galeria/787920.jpg

Üdvözlettel: Banda szépe (bellebande) ZSADIzene

 


adam_ik
11 hónapja

Kedves ZSADIzene, úgyis mint bandacsúfja. Angolul a bandacsúfját úgy is lehet mondani, hogy "ugly of band". Esetleg egybeírni : uglyofband. Így lehet egszerhasználatos email cím is. Jegyezd meg hamarosan visszatérek rá.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
11 hónapja

SAJNOS Adamik, most piszokul IGAZAD VAN! :(((

Két hete pampogom, hogy azért nincs megegyezés, mert igazából az ellenzékiek NEM IS AKARNAK kormányra kerülni (tisztelet a nagyon kevés LELKES kivételnek), mert ellenzékiként felelősség sincs, újabb 4 évre mégis megvan a pénzük, mentelmi joguk, oszt a többi meg nem érdekes!
A "népfelség" meg le van t....va!:(((

Az Önkormi választás meg még HŰŰŰŰŰ, de messze van!
Addig sok víz folyik le a Dunán,bármi megtörténhet...

 


adam-ik
11 hónapja

Lehet itt mindenféle trükkökön agyalni arról , hogy mit is kellene csinálni. Három hónapja kellett volna egyeztetni az ellenzéknek arról , hogy az egyéni körzetekben kik induljanak. Körzetenként csak egy fidesz ellenes. Most már késő. Ha elmegy a hajó csak integetni lehet utána. Négy évig gondolkodhatnak az összeférhetetlen ellenzéki pártocskák , hogy tényleg le akarják-e váltani a narancsos maffiát vagy csak beszélnek róla. A választók is gondolkodhatnak rajta, hogy ilyen kis szerencsétlenekre fecsérli a szavazatát , és ezzel bebetonozza a fideszt , vagy szavaz a legerősebb fidesz ellenes pártra és leváltja.

Szudoczky képe

Szudoczky
11 hónapja

A listás szavazatokkal biztos, hogy csaltak! A sok beérkezett panasz többsége erre vonatkozik. Ezt pedig le lehet leplezni, hiszen minden szavazó 2 lapot kapott. Az egyiken személyre szavazott, a másikon pártra. Tehát a szavazókörben az egyénekre leadott szavazatok összes  számának meg kell egyezni a pártokra leadott összes szavazat számával.  Az ellenőrzéshez az érvénytelen szavazatokat is összesíteni kell mindkét csoportban. Az egyezőségnek így meg kell lenni. Nem ismerem a panaszok megoszlását, de gyanítom, hogy a vidéki szavazókörökből érkezett több panasz, ott történhetett a manipulációk többsége, azért lett tiszta narancsszínű az összes megye.

A számítógépes rendszer hibáját is ki kell deríteni külső informatikai szakértő bevonásával. A rendszer eseménynaplója mindent rögzít, tehát ott percről-percre vissza lehet követni a történéseket. Azt is, ha külső beavatkozás történt.

Arra is számítani kell, hogy a kormány mindent megtesz, hogy akadályozza a vizsgálatot, hiszen ezen elúszhat a kétharmados többsége, nem beszélve a hitelük elvesztéséről. Ez világraszóló botrány lenne!

ZSADIzene képe

ZSADIzene
11 hónapja

Egyszerű, bár költséges a megoldás:

ÚJRA KELL SZAVAZNI MENNI MINDENKINEK, AKI VOLT ÁPR. 8-ÁN!!!
De valóban csak azok mehessenek, akik tényleg voltak.
A szavazatszedő bizottsági tagok tudják, kik voltak szavazni, hisz aláírtuk a nevünket, mikor átvettük a szavazólapokat.

Mi az, hogy összeomlott a rendszer?! A XXI. században vagyunk, vagy neeeem?!:P
 

Szudoczky képe

Szudoczky
11 hónapja

Nagyon is elképzelhető, hogy manipulálták a szavazatokat! Túl sok a gyanús jel! Azon csodálkozom, hogy az EBESZ szakértők nem akadtak fenn a számítógépes rendszer összezuhanásán, majd a részvételi adatok esti csökkenésén! Ezt bizony ki kell vizsgálni, mégpedig elég nagy hírverés közepette! Minél több nemzetközi szervezet tudjon róla, sőt, még a sgítségüket is kellene kérni! Hátha nem tudják a csalók eltüntetni a nyomokat! Cselekedni pedig gyorsan kell, mert lehet, hogy hamarosan bedarálják a szavazólapokat!