A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A gyáva nyúl utcai harcosnak képzeli magát

via Kolozsvári Szalonna

2018. március 2. 13:19 | 1 hozzászólás

„Fenyegetéssel, hergeléssel, uszítással márpedig nem lehet építeni, csak rombolni. Ezt láttuk nyolc évig, most erre kér újra felhatalmazást. Hát tessék, lehet választani!”

Tehát akkor ma páratlan nap van, az igehirdetés napja, a mikrofonállvány előtti okoskodás napja, a kockázatmentes észosztás ünnepnapja. Igen, Orbán Viktor belovagolt a Kossuth rádióba és szónokolt ő. Ez változatlanul jól megy neki. Egyelőre nem látom, hogy ma is cigányozott volna, mindenesetre ma éppen az a forgatókönyv és a mantra, hogy

a hódmezővásárhelyi választás parlamenti előválasztásként működött.

Értjük. Vagyis nem. Én például nem értem. Annál is inkább, hogy tegnap, amikor még páros nap volt, Lázár János azt mondta, hogy semmi nem következik a hódmezővásárhelyi vereségből. Ebből pedig – hogy tudniillik semmi nem következik belőle, az következik, hogy nincs szükség a Fidesz országos kampányának, kommunikációjának módosítására, mert a kettő között nincs összefüggés.

Úgy látszik, hogy ez most már így lesz ezután. Óránként jön valaki és megpróbál valami mást mondani, mint az előtte megszólaló. Nem baj, én egészen jól szórakozom, úgyhogy ezt javaslom mindenki másnak is. Még akkor is, ha nem szórakoztató ez az egész. Ugyanis a történet így folytatódik.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: A gyáva nyúl utcai harcosnak képzeli magát


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
11 hónapja

Pedig csak egy fóbiákkal (ellenségkép), hatalomvággyal "megáldott"  törpe hordószónok,

Vélhetően ápr. 8 ig rontja csak közérzetünket, rabolja(tatja)  országunkat, butitja  az amúgyis 1 bites embereket.