A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Brüsszel szerint aggasztó a magyar kormány félrevezető kommunikációja

via Hír TV

2018. január 24. 11:53 | 3 hozzászólás

Nemcsak a magyar jogállamiságot fenyegeti veszély a magyar kormány intézkedései miatt, de aggasztó az olykor ellentmondásos és félrevezető uniós kommunikáció is. Többek között ez áll abban a véleménytervezetben, amelyet az Európai Parlament egyik szakbizottsága fogalmaz meg. Az ügyről kedden tárgyaltak Brüsszelben.

A magyar demokrácia helyzetéről tárgyalt az Európai Parlament alkotmányügyi bizottsága a hetes cikk szerinti eljárás részeként, amely a szavazati jog felfüggesztéséhez is vezethet. A testület véleményt készít elő, amelyben sok kritika fogalmazódik meg Magyarországgal kapcsolatban. A dokumentum jelentéstevője szerint alapértékeket sért az Orbán-kormány.

– Számomra a legfontosabb, hogy az alapszerződés 2. cikkelyében található alapelveinket és értékeinket teljes mértékben tiszteletben tartsuk. Ez a mi munkánk – mondta Maite Pagazaurtundúa Ruiz, a Liberálisok EP-képviselője.

Tovább...


A cikk eredetije: Brüsszel szerint aggasztó a magyar kormány félrevezető kommunikációja


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
1 éve

Jóreggelt Brüsszel !!!!

 

Nagyon lassu a "reakcióidő" ebben az apparátusban !! Már évekkel ezelőtt lehetett volna "szólni"!

Honfitársaimnak: ha Brüsszel végülis keménykedni méltóztatik, annak oka a MI TEHETETLENSÉGÜNK, MEGALKUVÁSUNK, De érezni fogjuk az "anyagiak" elmaradását, az talán felállit a fotelből bennünket.

Ez nemcsak a brüsszeli jelenlétre jellemző. Itthon is mást tesz, mint amit az embereknek mond. Csak az az érdekes, hogy az emberek ezt nem veszik észre. Vagy nem akarják. Ki tudja?

Hardi-Tót képe

Hardi-Tót
1 éve

Érdekes, hogy Brüsszel szerint még csak most aggasztó. Mi ezt már évek óta tudjuk, hogy mást mond Brüsszelben, és mást tesz Magyarországon