A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Történelmi pillanat: a fideszes vezetők tömeges kitiltására készülnek az amerikaiak

via Pesti Bulvár

2018. január 11. 11:47 | 1 hozzászólás

Az USA felelős vezetői – sajnos nem biztos, hogy az elnököt is ide kell érteni – felismerték, mekkora veszélyt jelent Oroszország új hatalmi stratégiája, és milyen erőteljesen nyomul nem csak a kiber-hadviselés területén, de minden egyéb módszerrel is, hogy befolyást szerezzen más országok vezetésében.

Nemrég kapott az USA szenátusa egy kétszáz oldalas jelentést a külügyi bizottság demokrata szárnyától, Ben Cardin szenátor vezetésével.

A dokumentum három oldalon kizárólag Magyarországgal foglalkozik

A megállapítások között szerepel, hogy a jól bevált recept alapján, propagandával és szélsőséges pártok támogatásával próbálnak befolyást szerezni.

A Fidesz vezette kormány nem tesz semmit az országot elárasztó nyugatellenes, oroszbarát propaganda megállítása érdekében, mert belpolitikai céljaival teljesen összhangban van. Az Orbánék által kialakított lakáj média előszeretettel hivatkozza meg az orosz hírforrásokat.  A Sputnik és RT hitelesnek ítélt források a kormányközeli médiában, a Magyar Idők rendszeresen szemlézi az orosz propaganda Strategic Culture-t, a 888.hu és a Magyar Hírlap pedig a hasonló célt szolgáló New Eastern Outlookot.

Tovább...


A cikk eredetije: Történelmi pillanat: a fideszes vezetők tömeges kitiltására készülnek az amerikaiak


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
1 éve

Nem kell csodálkozni ! Hiszen OV életeleme  -és amig ő a m.elnök addig a suttyó kormánytagok miatt  a magyar politika álláspontját is meghatározza- az

állandó "keverés", handabandázás a békétlenség szitása országon belül  és nemzetközi viszonylatban is ! (Persze a tudatlan tömeg felé mindezt  a demokrácia és a nemzetállami érdek éllovasaként feltüntetve önmagát és a pártját  "tudatositja".

Az egészben  szomorú, hogy az "elsődleges célpont" (EU) nem nyúl hathatós intézkedésekhez az ejnye bejnye tipusú rosszallást kivéve, hiszen az egész koncepciót veszélyezteti.