A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nyílt levél a TEK-nek, Pintér szégyellheti magát

via Pesti Bulvár

2017. december 21. 12:25 | 1 hozzászólás

Mindenekelőtt Isten óvjon minket a terroristatámadásoktól! Ti ugyanis nem fogtok. Egyenesen felháborító, az a hozzáállás, amit a Terrorelhárítási Központ a karácsonyi forgatagban tanúsít. Kirakat, önverés, PR, félelemkeltés, mindez érdemi haszon nélkül.

Egyenesen felháborító, az a hozzáállás, amit a Terrorelhárítási Központ a karácsonyi forgatagban tanúsít. Kirakat, önverés, PR, félelemkeltés, mindez érdemi haszon nélkül.

Az emberek szubjektív biztonságérzete? Remek dolog! Valószínűleg a BRFK feliratú kék kőtömbök megvédik majd őket a veszélytől, és távol tartják az ISIS robbantóit. (Aláírom, a tömegbe hajtó kamionokat lelassíthatják.) Páncélozott TEK-jármű? Nagyon sok haszna van. Miután kihúzták a gyutacsot, pont lesz ideje hatástalanítani a terroristát a robbantás után. De legalább masszív szerkezetből van, ezért a benne ülőnek nem lesz baja.

Tovább...


A cikk eredetije: Nyílt levél a TEK-nek, Pintér szégyellheti magát


Hozzászólások


adam-ik
9 hónapja

Ez a tek-es monstrum valami BTR-nek látszik. Talán BTR-70. De nem is ez a lényeg. Egy ilyen kütyü minimum 12 tonna, de létezik belőle 20 tonnás verzió is. Csaknem tiszta vas. Leszámítva a gumikat, műanyagot meg az egyéb eladhatatlan anyagokat amit a fémhulladék felvásárló nem vesz át, minimum 10 tonna eladható vas marad. Ez testvérek között is megér 300 eFt-ot.

A tek adjon hálát a termtőnek, hogy a fémgyűjtők kihagyták ezt a príma lehetőséget.