A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Rózsafüzérrel Soros ellen

via Népszava Online

2017. október 10. 11:29 | 4 hozzászólás

Ha kell, katolikus egyházi szövegeket is elferdíti a kereszténydemokrata politikus a Soros-ellenes kampányban.

"A Sátán tervét hajtják végre Soros György és társai Európában" – jelentette ki a KDNP-s Aradszki András hétfőn a parlamentben napirend előtti felszólalásában. Aradszki a gondolatmenetét egy százéves látomásból, a harmadik fatimai titokból vezette le: szerinte innen tudható, hogy „a Sátán, egyház elleni legnagyobb és legvégsőbb támadása a családok elleni támadás lesz”. Lapunk leellenőrizte Aradszki teológiai fejtegetéseit: a titokban, illetve az ahhoz fűzött szentszéki kommentárban egy szó sincs erről.

A legendárium szerint a Szűzanya 1917 júliusában jelent meg három pásztorgyereknek a portugáliai Fátima közelében, és látomásaik során három titkot adott át nekik. Az első két titok leiratát 1941-ben publikálták. A 2000-ben közzé tette úgynevezett harmadik fatimai titokról Benedek pápa 2010-ben kijelentette, hogy – idézzük a Magyar Kurír katolikus portált – ennek a látomásnak a mélységét csak a történelem távlatából láthatjuk meg. Korábban, még bíborosként Joseph Ratzinger teológiai kommentárt írt a harmadik titokhoz: a látomás egy fehérbe öltözött püspököt említett, aki romok és holttestek között halad. Ezt a képet leginkább a II. János Pál pápa elleni merénylettel lehetett összefüggésbe hozni. Később hozzátette, hogy a harmadik fatimai titok nem korlátozódik a merényletre, hanem az egész egyház szenvedéseit jelzi előre. Benedek hangsúlyozta: a pápa és az egyház elleni támadások nem csupán kívülről érkeznek, hanem belülről is, az egyházban létező bűn miatt, ami rémisztőnek mondható. Az egyház bizonyos értelemben mindig szenvedő egyház lesz, s szenvedésének különböző formái lesznek, a világ végéig – állapította meg Benedek.

Tovább...


A cikk eredetije: Rózsafüzérrel Soros ellen


Hozzászólások

Ellen_Ripley képe

Ellen_Ripley
1 éve

Kedves ZSADIzene!  Bocsánat lemaradt az  idézőjel. :) Van  aki ott  érzi magát, mintha ő lenne a  világ ura. Pedig  nem, csak megtehetik, mert  a dádát  még  nem kapták meg. Azt mondja  a magyar  embör, ami késik nem múlik. Igazad van, már rég meg kellett volna  kapniuk, talán késve nagyobb lesz a hatása...

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Ja, még csak annyit:
Azt a bizonyos DÁDÁ-t már RÉG meg kellett volna kapniok, és ITT, ezen a 93 030 négyzetkilométeren, mert senki másnak nem áll érdekében, csak az itteni lakosságnak.
Kár, hogy sokan nem így gondolják, lelkük rajta! :(((

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Ejnye-bejnye kedves Ellen_Ripley!

Miféle ODAFÖNT-ről beszélsz Te?!
Ha nem tudnád, az Univerzumban, ahol vagyunk, ilyen nincs! Se fönt, se lent, se jobbra, se balra! 
NAHÁT! :(((
Ha nekem nem hiszel, kérdezz meg egy fizikust.

 

Ellen_Ripley képe

Ellen_Ripley
1 éve

Nem érzik ezek a dádát odaföntről?