Internet, számítógép, programok és...

Minden ami internettel és számítógéppel kapcsolatos

Bekapcsolták a Facebook legszomorúbb funkcióját

Sajnálatos módon a május sem telik el anélkül, hogy ne kelljen aktiválni a Facebook személyes biztonságot ellenőrző funkcióját.

Egy telt házas manchesteri Ariana Grande-koncert végén, mikor a nézők már kifelé indultak, robbanás rázta meg a Manchester Arena koncerttermét. A rendőrség terrorcselekményként kezeli az esetet, melyben az eddigi adatok szerint 19-en haltak meg.

Az eset után azonnal bekapcsolta a Facebook a személyes biztonságot ellenőrző funkciót, melyet eredetileg természeti katasztrófák esetére fejlesztettek ki, de szinte csak terrorcselekményeknél használják, sajnos egyre gyakrabban.

Továbbiak a HVG oldalán...

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Emlékeztetőül : a második világháborúban Pearl Harbor bombázása után  az USA-ban az összes japán származású USA állampolgárt internálták. Nem válogatták át őket , ki lehet japán kém vagy diverzáns. Egytől egyig MINDET zárt táborokban helyezték el a háború végéig és még pár évig.

Minden népnek joga van az önvédelemre. Nekem személy szerint fontosabb a családom biztonsága és a saját biztonságom , mint a világ összes migránsa. Azt mondod , ez rasszizmus. Igen. Ez tömény rasszizmus , de nem érdekel. Jogom van életben maradni , és joga van életben maradni minden fehér európainak.

Kedves Hardi-Tót!
Persze hogy nem egyenlő!
Azonban sajnos megbújhatnak a migránsok között a terroristák.
/Már fordítva ez ugyebár nem működik!/

Bár akadnak kivételek, azaz vannak szép számmal olyan terroristák is, akik nem a migránsok közül kerülnek ki, de mégis csak kapcsolatban vannak velük. 
Pl. a valamikori migránsok LESZÁRMAZOTTAI, akár harmadíziglen is lehetnek ún. "alvóügynökök", akiket bármikor aktivizálhatnak...

És ha ezek a különféle helyekről kikerülő elemek összegződnek, létrejöhet a Kocsis által is említett KRITIKUS TÖMEG, amely nagy veszélyeket rejthet magában.
A jövő - sajnos! - kiszámíthatatlan!
Ezért mondom én: Ajánlatos lenne felkészülni minden eshetőségre.
Azonban ez már tényleg nem a magamfajta matrónák feladata szerintem!:(((

De nézzük csak, mi is az a KRITIKUS TÖMEG"?

"A közbeszéd szereti átvenni a természettudományos szakkifejezések tömör gondolatiságát. Aztán jól-rosszul használják, koptatják e kifejezéseket, és lassan elfelejtik az eredeti jelentésüket. A "kritikus tömeg" kifejezést a fizika "találta fel". Újabban előszeretettel emlegetik a tudományos kutatás eredményességének előfeltételei között."
/Forrás: http://www.termeszetvilaga.hu/szamok/tv2007/tv0707/patkos.html/

Tehát a lényeg:  
Az a bizonyos mennyisége bárminek, ami szükséges és elégséges egy várható esemény bekövetkeztéhez.

Kedves Hardi-Tót!
Ha nem értesz egyet ezzel, írd le a TE elméletedet ezzel kapcsolatban, köszönöm! 

 

Nem egyenlő a terrorizmus és a migránsok

  • 246
  • -249

Épp most olvastam ki Juhász Előd KOCSIS ZOLTÁNRÓL szóló "Utolsó beszélgetés" c. könyvét.
Tudjátok, hogy vélekedik Zoli a mostani helyzetről?

Azt mondta Elődnek:
 

Az amerikaiaknak fogalmuk sincs, mi az, hogy HUNGARY!

Azzal érvelnek: Hungary-Turkey...
Ne csodálkozzunk, ha butulunk. És van egy olyan gyanúm, hogy mesterségesen vagyunk elbutítva. Ily módon "kezelhetők" lettünk. Hát én nem akarok kezelhető lenni!
A globalizáció híve vagyok, de nem úgy, hogy rám kényszerítik. Alakuljon ki természetesen. Ha kell, akkor ötezer év múlva, mikor már nem lesz néger, sárga, meg ilyen, meg olyan, hanem emberek lesznek. KEVERÉKEK:
De ugyanakkor Petőfi is maradjon meg! Nem lehet egy ilyen világot létrehozni? Dehogynem! Csak akarni kell. Csakhogy MÁST akarnak!" :(((
.......

Aztán beszél még a komolyzene népszerűségvesztéséről, az internet világáról, hogy csak a gyűlölködést lehet a kommentekből kiolvasni... Ha ez kritikus tömeggé szaporodik, egy szikrára kitörhet a világháború.
- Megnéztem egy pár migránsnak a szemeit. Hát abból nem az sugárzott, hogy ő jámbor, és bármikor vevő egy "Kékszakállú" kínálta esztétikai élvezetre." - mondta.

Hár eeeeegen... Én is vízionálok: Európának előbb-utóbb VÉGE!
Ahogy Kocsis mondá: KEVERÉK emberek lesznek itt is, és EGY vallás: az iszlám.
PONT! :(((
Akkor aztán a művészet, meg a tudomány NEM KÖLL!!!!

S ha sürgősen nem lép az emberiség valamit, amely ennek útját állja, Amerikába se lehet menekülni, mert az se lesz!
Lásd: Majmok bolygója! :(((
http://m.cdn.blog.hu/fi/filmdroid/image/BeniMan/Majmok/planet-of-the-apes-statue-of-liberty-blu-ray-disc-screencap-hd-1080p-05.jpg

Én megmondtam előre, de mindenki (sajnálatos, hogy épp a baloldalról!) csak lehurrogott, hogy ne legyek már ilyen elutasító a migránsokkal, mert az ilyen "viselkedés" egyenlő a rasszizmussal!
Hát rasszista az, aki óvatosságra int az ismeretlenek beáradásával kapcsolatban?!

Bizonyítja ez az eset is, hogy nem tudni, kiben mi lakik! :(((

Nem tudom, hányadszor mondom, írom: A fiatalokra vár ennek a problémának a megoldása, nem miránk, idős korosztályra.

Lépjenek már, de sürgősen! Az óra (bomba óra?) ketyeg!!! :(((

 

Borzalmas, hogy egyre gyakrabban van ilyen intézkedésre szükség :(