A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kövér ismét lekommunistázta az MSZP-t

via Origo

2016. február 23. 11:11 | 6 hozzászólás

Nem megoldásról, hanem precedensről van szó a bevándorlási kvóták ügyében, amely arról szól, hogyan lehet újabb lépést tenni az Európai Egyesült Államok irányába szerződésmódosítás nélkül - hangsúlyozta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Karc FM kedd reggeli műsorában.

A házelnök értékelése szerint a visegrádi négyek (V4) nem azért „ágálnak” a kvóta ellen, mert ne tudna elviselni a költségvetésük, a társadalmuk 1-2 ezer migránst, hanem azért, mert ha befogadják őket, akkor holnap semmi sem akadályozza meg az Európai Uniót, hogy „ki tudja, hány tízezer migránst varrjanak a nyakunkba, holnapután meg olyan döntéseket erőszakoljanak ránk, amit mi nem akarun, és aminek nincs meg a közösségi jogban az alapja”.

Most a kvóták ügyében, holnap másban igyekeznek kreatívan értelmezni az EU brüsszeli intézményeinek hatáskörét és jogalap nélkül rákényszeríteni az „úgymond közös értékeket” a tagállamokra, amelyek védik a maguk nemzeti szuverenitását – hangoztatta.

Kövér László kiemelte azt is, hogy a fejlesztési források szűkítésével való fenyegetés „semmi alappal nem rendelkező árukapcsolás”, egyfajta politikai fegyver, ami „akkor működne, ha megijednénk, de nincs okunk meghátrálni”.

Tovább...


A cikk eredetije: Kövér ismét lekommunistázta az MSZP-t


Hozzászólások

lilla- képe

lilla-
3 éve

A fideszben több! komcsi elvtárs van! Az mszp megalakulása bár "dicsőséges kudarc" volt, komcsi az nem volt egy se ott! Ezért Kövér elég agymosóan ostoba, ahogy Te is!

adamik_ képe

adamik_
3 éve

" . . . Az MSZP a bolsevik kommunista párt szellemi, erkölcsi és anyagi örököse . . . " Mi itt a probléma? Ez sohasem volt titok. Az mszp első elnöke még rákosi pajtás szekértolója volt. Előfordult még ot pufajkás is. Meg ilyen-olyan besúgó , ügynök, spicli . . . stb. De mint írtam az elején, ez sohasem volt titok. A választókat ez annyira nem zavarta , hogy háromszor bízták rájuk az ország vezetését.

Kedves elvtársak! Csak tán nem kezd kínossá válni a komcsi múlt?

Plessatt képe

Plessatt
3 éve

Kövér ha megszólal, árad belőle a butaság!

Hardi-Tót képe

Hardi-Tót
3 éve

Mi lenne, ha a saját kommunistáival foglalkozna? Ott vannak a szélkakas "kommunisták".

Shark60 képe

Shark60
3 éve

"Kövér László beszélt arról is, hogy a baloldal a bevándorlás támogatásával nemcsak szavazókat akar „importálni”,..."

A baloldal akar importálni?????

Mégis, kik azok, akik a határon túliak ellenőrizhetetlen szavazását intézték a saját érdekükben????