A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Több TISZTELETET a magyar KORRUPCIÓNAK!

via dr. Szendrő-Németh Tamás blogja

2014. október 27. 09:25 | 7 hozzászólás

Hát Testvéreim, ez a mai bejegyzés se rövid, se vidám nem lesz, de ha szeretnétek tudni, hogy miért szenvedtek annyit ebben a szegény országban, és a sok parazita hogyan él a luxusban az adómilliárdjaitokból akkor vegyétek a fáradtságot és olvassátok végig.

Igérem nem fogtok csalódni, kő keményen oda.aszós lesz:) Az az egyik legnagyobb baj az országgal, hogy a hulladékok el akarják vonni tőletek az információt, és kevesen veszik a fáradtságot, hogy megismerjék a valóságot. Éppen elég nagy kritika, hogy egy messzi világhatalomnak fontosabb a magyar közélet tisztasága, mit sok millió választópolgárnak.

Nézzük csak mi is pontosan a balhé tárgya?

http://m.hvg.hu/gazdasag/20141020_Egy_korrupciokutato_megirta_mi_allhat_az

 http://444.hu/2014/10/20/hat-magyart-tiltottak-ki-az-egyesult-allamokbol/

Az amerikai ügyvivő, André Goodfriend megerősítette, hogy neveket az amerikai szabályozásra tekintettel nem mondhat. Szerinte azonban a magyar kormány ismeri, hogy milyen korrupció-gyanús ügyletek történtek az utóbbi időben, csak komolyan kellene venni a civileket és egyéb bejelentéseket. Ismét példaként említette a trafikpályázatokat, ahol számos észrevétel máig kivizsgálatlan maradt.

Ha a magyar kormány a saját állampolgárainak bejelentéseit nem veszi komolyan, akkor miért vár információkat az Egyesült Államoktól?

Az itt az igazi kérdés, hogy milyen értékek mentén milyen társadalom épül itt? - kérdezett vissza a több bizonyítékot követelő magyar politikusoktól.

Ahogy azt André Goodfriend budapesti amerikai ügyvivő elmondta, a most kitiltott magyarokat a még ifjabb Bush elnök által 2004-ben aláírt, 7750-es számú rendelet alapján büntették meg. Ezt direkt azért írták, hogy az USA által korruptnak tartott kormánytisztségviselőket és üzletembereket a világon bárhol meg tudják büntetni.

http://444.hu/2014/10/21/veluk-kerultek-kozos-szegyenpadra-a-korrupt-magyarok

Mit is értünk az alatt hogy a magyar állam nem veszi komolyan a saját állampolgárainak a bejelentéseit? Horváth András volt NAV  munkatárs közérdekű bejelentéséből több mint egy éve semmi eredmény nem született, ha csak azt nem nevezzük eredménynek, hogy ellene indult büntetőeljárás, talán azért, hogy másoknak eszébe ne jusson bebuktatni a korrupt rendszert:

„Semmit nem tudok arról hogy az általam feljelentett bűncselekmények nyomozása hogy áll, vannak-e gyanúsítottak, kiket hallgattak ki az adóhivatalon belül, milyen irányba megy a nyomozás. Ennél sokkal kisebb jelentőségű ügyekben, politikai vonatkozásokkal, amikor az ellenzéket lehet vele ütni, állandóan szivárognak ki információk az ügyészségről és a nyomozóhatóságtól, ebben az ügyben viszont teljes hírzárlat van. Ennek az lehet az oka, hogy bizonyos körök továbbra is arra akarták használni a NAV-ot, amire már nagyon sok év óta, tehát hogy a segítségével pénzt lehessen szerezni vállalkozásoktól, tönkre lehessen tenni vállalkozásokat, illetve mindenféle hivatali visszaéléseket, korrupciós bűncselekményeket lehessen elkövetni, nyilvánvalóan haszonszerzési célzattal.”

http://atlatszo.hu/2014/10/21/horvath-andras-europai-cegek-es-multik-is-erintettek-korrupcios-ugyekben/

Ismerjük viktorunkat, egy igazi ,,demokrata” aki Kádáron szocializálódott és nagy oltalmazója a jogállamnak, most is védi ezerrel, amikor kényesen ügyel arra, hogy véletlenül se induljon semmilyen eljárás a kutyái ellen, a végén még összeomlana a rendszere.

Nekünk is vannak törvényeink. Ha valaki állít, muszáj neki tenni bizonyítékokat. Én nem vehetem át a felelősséget, hogy egy másik állam állít valamit, és én erre alapozva eljárást indítok. Az lehetetlen, hogy Magyarországon mondjuk önt egy másik állam bárminemű bizonyíték nélkül megvádolja, és erre alapozva nálunk eljárás indul.

http://index.hu/kulfold/eurologus/2014/10/24/orban_kitiltas_kitiltasi_botrany_interju/

Mindezek ellenére a NAV-ot felügyelő Varga Mihály gazdasági miniszter nem szánta még rá magát, hogy megkérdezze Vida Ildikót, hogy tényleg kitiltották-e az USA-ból.

Varga ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy még régebben megállapodott Vidával, hogy  “minden, a munkavégzését befolyásoló információt megoszt vele”. Mivel most nem mondott neki Vida semmit sem, ezért a miniszter azt feltételezi, hogy Vida nem érintett az ügyben.

Varga arra már válaszolni sem volt hajlandó, hogy az ÁFA-csalások és az amerikai korrupciós vádak közötti összefügésekkel foglalkozik e.

http://444.hu/2014/10/21/varga-mihalyt-nem-erdekli-hogy-az-adohatosag-vezetoje-korrupcioba-keveredett-e/

A NAV rövidítés új verziói:

Nincs Amerikai Vízumunk

Nem Akarunk Vallani

Nem Apróért Vállaltuk

Nők Amerikai Viplistán

Na Akkor Vádemelés

Az mondjuk igaz, hogy akik a másoktól ellopott milliárdokból dőzsölnek, azok könnyen osztják az észt, hogyan lehet megélni pár tízezer forintból:

Attól hogy kétszer mondod el még hazudsz mint a vízfolyás.

És a legalja, aki a mi pénzükből arcoskodva szól meg másokat, akik adott esetben önhibájukon kívül nyomorognak, miközben kétmilliós privát szállodai számlát próbál kifizettetni az adófizetőkkel és miután bebukott, nagy duzzogva kifizeti, mert egy korrekt csávó, akinek amúgy közpénzen jár az A8 ajudi Lézer János blokkolóval felszerelve, és 23 millás költségvetésből jár vadászni.

,,Akinek nincs semmije, annyit is ér. ……..Azt remélem, hogy a hódmezővásárhelyi lányos anyukák ebből a közérdekű tájékoztatásból legalább érzékelték, hogy 20 év múlva JÓ PARTI lehet lázár jános boldizsárból”

 http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/ketmilliot-fizet-hogy-titkolhassa-luxusutjait-lazar-2255247

Inkább visszafizeti a három külföldi kiküldetésének méregdrága szállásköltségeit, csak hogy titokban maradhasson, kivel utazott, kivel tárgyalt és hol szállt meg. Így egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Lázár átlagosan félmillió forintért szállt meg éjszakánként egy társával a kiküldetésein.

Lázár csak egy érezhetően sértődött hangvételű közleményben reagált az ügyre. – A megnevezett utak során felhasznált kétmillió forintot rögvest az állami költségvetés rendelkezésére bocsátom – írta a politikus.

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/ide-megy-vadaszni-23-millioert-lazar-janos-2253825

Végezetül egy kis áttekintés arra vonatkozóan, hogy akik fejőstehénnek néznek benneteket, hogyan gazdagondnak úgy, hogy közben kedvük szerint módosítgatják vagyonbevallásaikat, mindennemű adóhatósági szankció nélkül, hordanak milliós értékű karórákat, vásárolnak százmilliós értékű ingatlanokat. Hát Testvérek, rájuk szavazott a többség, ők fognak zsigerelni minket addig, amíg a népharag el nem söpri őket.

 
Így zsigerlik tovább az országot a srácok

Egy kis társasjáték: Aki megtalálja az USA korrupciós balhét az állítólagosan korrupciókutatással foglalkozó emberi jogi szervezet honlapján, annak fizetek egy gombóc fagyit!

http://www.transparency.hu/

 


A blogbejegyzés eredetije: Több TISZTELETET a magyar KORRUPCIÓNAK!


Hozzászólások

Erika1 képe

Erika1
4 éve

Kata  .

Azt  hiszem  rájuk  is  fog  dőlni  ez  a kártyavár  ,  ha  kifogynak  az  újabb  és  újabb  sarcokból  .  Igaz  a  tized  ,  meg  kilenced  és  társait  még  bevetheti  ez  a szemfényvesztő  társaság  A   történelmi  tapasztalatok  azt  bizonyítják  ,ha  idáig  eljut  egy  hatalom  ,  hogy  már  a  látszat  se  érdekli  ,  csak  saját  egója  ,  akkor  jön  a banánhéj  ......és  sajnos  erőszakos  ,  forradalmi  úton  el  lehet  őket  távolítani  . másképp  sajnos  nem  .Közömbösek  és  valljuk  be  kicsit  lusták  az  állampolgárok    is   ,  ma  is  egy  olyannal  beszéltem  ,  aki  azt  mondta  hogy  elcsalták  a  választást  ,  de  ő  bezzeg  nem  ment  el  szavazni  ......így  még  sokáig  kell  tűrjük  ezt  a  bandát   .

adamik_ képe

adamik_
4 éve

Hogy mindig minden jó ötlet másnak jut eszébe. Mert lássuk be, a be nem fizetett adóért kapott visszaosztás a legtisztább pénz. Ez a pénz a magyar bankokban meg sem jelenik , egyenest valamelyik maffiaállamban levő bankszámlán landol. A magyar igazságszolgáltatás számára láthatatlan. Ha az adóhatóság a biznisz főszereplője , a lebukás is majdnem kizárt. Csak hát a CIA- t is be kellet volna venni a buliba , hogy ne okvetetlenkedjenek annyit. És ha a miniszterelnök két hétig teszetoszáskodik még idő is marad a szálak elvarrására.

Erre is mondhatná az öreg Kohn : Ügyes , nagyon ügyes.

Kataaa képe

Kataaa
4 éve

Igen, mert, ha  minden szavazatra  jogosult  elment  volna szavazni, függelenül, hogy a FIdesz megváltoztatta a választási törvényt, nem biztos, hogy  megnyerte volna  választást. Úgy  gondolom, a "szabad demokráciába" megkaptuk a lehetőséget, hogy  szabadon  válasszunnk, csak élni kellene  ezzel a lehetőséggel. Nem nyávogni kéne.

81 -89
katiicabogar képe

katiicabogar
4 éve

Igen Zsadi, teljesen igazad van. A Facebookon majdnem ugyanez a párbeszéd lezajlott köztünk Katával - azzal a különbséggel, hogy ott hozzátettem (és a nem szavazókon)

Itt lemaradt :)

ZSADIzene képe

ZSADIzene
4 éve

Nem, nem, drága Katicám!
A NEM szavazókon, azaz a nem elmenő (közönyös TÖBBSÉG!) szavazati jogú állampolgárokon múlott! :(((

Én újra KÖTELEZŐVÉ tenném a szavazást!
Mint az "átkosban"!
Hozzám pl. már de. 11-kor jöttek a kis úttörők:
"Tessen már jönni szavazni, mert már majdnem mindenki volt!"

Demokratikus jog a szavazás, vagy távolmaradás?
"Anyám, ÉN nem ilyen lovat akartam!" :(((

 

katiicabogar képe

katiicabogar
4 éve

A szavazókon múlott és múlik...

Kataaa képe

Kataaa
4 éve

Ennek a rendszernek már rég össze kellett volna omolni...Ez már nem demokrácia.

96 -84