A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Vona Gábor

Kettős Mérce blog A bérunió jó kezdeményezés, a Jobbik viszont a Jobbik

A Jobbik béruniós aláírásgyűjtésével szembeni legfőbb kifogás, hogy a keleti (és déli) valamint a nyugati, vagy másként a centrum és a periféria béreinek egyensúlyba hozása az Unión belül megvalósíthatatlan. Megvalósíthatatlan, mert óriási a termelékenységbeli különbség, ami alapvetően meghatározza ezt a bérkülönbséget, és megvalósíthatatlan, mert úgyse mozdítható erre a politika. De valóban ez a kezdeményezés célja, és valóban megvalósíthatatlan a béruniós követelés?

11 hónapja | 0 hozzászólás

Lokál: Van még takargatnivalója Vonának

Vona Gábor, a Jobbik elnöke csak egy részét ismerte be annak, amit egy közszereplőnek nem szabad elhallgatnia a múltjából – mondta a Lokálnak Terry Black. A ma már Rácz Károly néven ismert, egykori transzvesztita előadóművész szerint a politikus korábbi ügyei miatt zsarolható.

1 éve | 1 hozzászólás | via Origo

Vona Gábor: Az egész kémügy rólam szól

Nem ért váratlanul a támadás, a választások előtt kaptam jelzést, hogy számítsak egy koholt vádak alapján szervezett rágalomhadjáratra, a Jobbik erősödése miatt – ezt Vona Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

4 éve | 0 hozzászólás | via ATV

K.Úr.Ír blog Szele Tamás: Az esztergomi körmagyar

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy a magyar (szélső)jobboldal reménytelenül szimbolikusan politizál – ezt a jelenlegi kormánypárttól tanulták, de nem is nagyon tehetnek mást: fenn az ernyő, nincsen kas, nem állnak mögöttük tömegek, elő kell venni a sutból az összes eszközt, ha nem akarnak kiesni a Parlamentből.

4 éve | 0 hozzászólás

Oldalak