A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

vita

A Tanítanék Mozgalom szerint nincs értelme Orbánnal tárgyalni

Hiába hívta ki nyilvános vitára Orbán Viktort a Független Diákparlament, Lázár János a Kormányinfón azt mondta, hogy erre a vitára a miniszterelnök nem fog elmenni - írtuk tegnap. Erre a Diákparlament azt válaszolta, hogy ők személyesen Orbántól várják a választ, és ha nem kapnak ilyet, akkor „február 23-án nagyszabású tüntetést tartanak Budapesten”.

8 hónapja | 0 hozzászólás | via !!444!!!

Szócsata az ATV stúdiójában

Este kiderül, hogy igazából hogyan gondolkodik a vasárnapi EP-választáson listát állító pártok többsége Magyarország uniós szerepéről, lehetőségeiről, jövőjéről. Az ATV stúdiójában 18 órától hetven percen át tart majd a szócsata, amelyben hat szervezet, közöttük az MSZP, az Együtt-PM, valamint az LMP listavezetője vesz részt. A Fidesz nem is válaszolt a meghívásra, a DK pedig jelezte, a Jobbikkal nem hajlandók közös asztalhoz ülni.

4 éve | 1 hozzászólás | via Stop

eztigyhogy Kilencmillióért repült ki Orbán, hogy megvédje a hazát

Tucatnyi munkatársa kísérte el legutóbb Strasbourgba a magyar miniszterelnököt, amikor Orbán Viktor a Tavares-jelentéről vitázott az Európai Unióban. A kormányfőt többek között egyik főtanácsadója, Hegedűs Zsuzsa is elkísérte (a képen Orbán mögött jobbra), de nem tudni, hogy egészen pontosan milyen tanácsokkal látta el a magyar kormányt elítélő jelentés kapcsán a miniszterelnököt.

5 éve | 4 hozzászólás

Oldalak