A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

választási csalás

Lázasan vizsgálják a választási jegyzőkönyveket

„A Magyar Szocialista Párt eddig két konkrét ügyben tett bejelentést. Az egyik esetben azt kifogásolták, hogy feltehetően Ukrajnából, szervezetten szállították a szavazókat, de az is visszás a párt szerint, hogy Pálffy Ilona nem volt hajlandó az MSZP-nek bemutatni az választási rendszer úgynevezett naplófájljait, ami bizonyította volna, hogy senki sem nyúlt be kívülről a választási informatikai rendszerbe.” - A naplófájlok lehetnek pedig a legbeszédesebbek.

8 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Hír TV: 68-67-66

„Ha a pártok nem kérik, akkor igen” – mondta Tóth Zoltán választási szakértő arra, hogy kér-e vizsgálatot azért, mert mintha eltűntek volna szavazatok a rendszerből a választásokon. Az Országos Választási Iroda volt vezetője, az Európai Választási Szakértők Egyesületének volt elnöke szerint elképzelhető, hogy törvénytelenségek történtek.

8 hónapja | 7 hozzászólás | via Hír TV

Mérce Hogyan akadályozzunk meg választási csalást?

Sírnivaló, szégyen, hogy ilyen cikknek ma Magyarországon meg kell születnie. Maga a szerző is elnézést kér érte: Sajnálom, hogy a fentiekben ilyen praktikákat kellet ajánlanom, és felhívni a figyelmet olyan „eljárásokra”, amelyek elképzelhetetlenek lennének olyan országokban, amelyeknek papíron köztársaság az államformája.”

8 hónapja | 0 hozzászólás

Oldalak