A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

uszítás

Rezeda Világa Rezeda világa: B-listás Mikulás

Tegnap hajnalban strammul átkúsztam a boltba, mintha szokványos, rigófüttyös, ónos esős nap kezdődne megint a NER dicsőségére, és látom ám, hogy a klozettpapírok mellett ott susmorog a Mikulás egy eladóval. Azt mondta neki, sajnos, teljesen be vagyok táblázva, amiből az következhetett az estére nézvést, hogy az eladó gyereke napnyugtakor szomorú lesz. Mikuláshiányban fog szenvedni, összetörik a kicsi szíve neki, és visító meg hisztiző megvonási tüneteket produkál majd a parkettához ütögetve magát.

10 hónapja | 0 hozzászólás

Hacsaknem blog A szellemi söpredék alapvetése

„Szellemi söpredék”, „nyomorult alak”, „ez a senki”, „hányja ki magából”, „Európa legocsmányabb lapja”, „Eörsi Mátyás egy kellemetlen fekély az emberiség testén”, „gazemberek”, „szellemi nyomorékok”, „idiotizmus”.

5 éve | 12 hozzászólás

Közösen kell megfékeznünk a szélsőségeket

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma 2012. május 24-én közzétett emberi jogi értékelésében megállapítja, hogy hazánkban megerősödött a szélsőjobboldal, félkatonai szervezetek folytatnak nyilvános kampányokat, amelyek célja a megfélemlítés és a romák, illetve más kisebbségek elleni gyűlölet szítása.

6 éve | 11 hozzászólás