A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

uniós források

A fideszes elit helyett az embereknek adjuk az EU pénzeket!

„Magyarország nemzeti érdeke az is, hogy azokat az uniós forrásokat, amiket kapunk, egyrészt ne lopják el, másrészt pedig értelmes dolgokra fordítsuk. Április 8-a után mindent meg fogunk tenni azért, hogy a fideszes haverok helyett valóban a magyar emberek érdekét szolgáló forrásfelhasználás történjen meg. Ezért április 8-a után (…) azonnal fel fogjuk függeszteni az európai uniós kifizetéseket, és minden elnyert pályázatot újra fogunk gondolni azon a nagyon egyszerű logikán, hogy valóban a magyar emberek érdekét szolgáló fejlesztésekre mennek-e. Elég volt Magyarországon a kisvasutakból. Elég volt a térkövezésekből, a szökőkutakból, a látványberuházásokból, a ló-wellnessből. Elég volt abból, hogy vállalkozásfejlesztés kapcsán csak a fideszes haverokhoz jutnak el ezek a pénzek!” – mondta Karácsony Gergely Ujhelyi Istvánnal tartott sajtótájákoztatóján.

7 hónapja | 0 hozzászólás | via mszp.hu

Inotai András: Nem lesz több esély 2018 után!

„Az uniós forrásokból sajnos nagyon kevés fenntartható növekedést elősegítő-megalapozó beruházás valósult meg. Helyette a legkülönbözőbb, sokszor a kormánykommunikációban olcsón eladható célokat szolgáló, de a versenyképességgel köszönő viszonyt sem ápoló programok jutnak jelentős összegekhez.” Inotai András a Népszavában.

8 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Mi lett az uniós forrásokkal?

Kevés hatását látják Magyarországon az elmúlt években lehívott uniós fejlesztési forrásoknak a szakemberek. A Millennium Intézet rendezvényén több előadó szerint a bürokrácia mellett azok a célok is aggályosak, amelyekre uniós pénzeket költ Magyarország.

2 éve | 0 hozzászólás | via Hír TV

Ténytár Az NFÜ szétverése - biztos, hogy ez a helyes út?

Úgy tűnik, hogy az új, 7 éves uniós költségvetési és fejlesztési ciklusban a kormányzat radikálisan át akarja alakítani az EU-s fejlesztési források elosztásának rendszerét. A korábbi, egységes szemléletű fejlesztési ügynökség helyett a minisztériumokra bízná a források szétosztását.

5 éve | 0 hozzászólás

Oldalak