A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ujhelyi

Ujhelyi István taxisnak állt...

Ujhelyi István európai parlamenti képviselő taxisnak állt Szegeden és vállalta, hogy elfuvarozza az érdeklődőket a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) helyszínére, közben pedig Európáról, Magyarországról és az aktuális közéleti kérdésekről beszélgetett az utasokkal.

2 hete | 0 hozzászólás | via Facebook/Kapcsolat.hu

Megállt, vagy folytatódik az elvándorlás?

„A kormánynak ideje lenne végre egy cselekvési tervvel előállni, mert attól, hogy bármely fideszes vagy KDNP-s politikus kiáll és azt mondja, hogy a fiatalok már jönnek haza, attól egy fiatal sem fog hazajönni” – mondta Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője.

1 hónapja | 1 hozzászólás | via ATV

Valaki már tudja, mit fog mondani Orbán Putyinnak

Ujhelyi arra számít, „súlyos diplomáciai lépésekre kerülhet sor a magyar miniszterelnök Orbán Viktor és az orosz elnök, Vlagyimir Putyin mai találkozóján, amelynek érdemi és hosszan ható következményei lehetnek.” Úgy vélte, Orbán kemény szavakkal illeti majd Putyin politikáját, ami aligha elkerülhető azok után, hogy Orbán az eheti NATO-csúcson „keleti veszélynek” nevezte Oroszországot.

2 hónapja | 0 hozzászólás | via Zoom

Rés a pajzson: orosz-ellenes dokumentumot támogattak a Fidesz képviselői

Vajon mit szól majd ehhez Orbán Viktor kebelbarátja, Vlagyimir Putyin? Rés van a pajzson, vagy a fideszesek csak végre szembenéztek a valósággal? Tény: az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülése tegnap nagy többséggel fogadta el azt a Paşcu-jelentést, amely az EU és a NATO kapcsolatának szorosabbra fűzéséről szólt. A dokumentumot a fideszes EP-képviselők is megszavazták, benne többek között annak – egyébként helyes – támogatásával, hogy a tagállamoknak törekednie kell a védelmi kiadásaik jelentős növelésére és képességeik fejlesztésére.

3 hónapja | 0 hozzászólás | via MSZP

A fideszes elit helyett az embereknek adjuk az EU pénzeket!

„Magyarország nemzeti érdeke az is, hogy azokat az uniós forrásokat, amiket kapunk, egyrészt ne lopják el, másrészt pedig értelmes dolgokra fordítsuk. Április 8-a után mindent meg fogunk tenni azért, hogy a fideszes haverok helyett valóban a magyar emberek érdekét szolgáló forrásfelhasználás történjen meg. Ezért április 8-a után (…) azonnal fel fogjuk függeszteni az európai uniós kifizetéseket, és minden elnyert pályázatot újra fogunk gondolni azon a nagyon egyszerű logikán, hogy valóban a magyar emberek érdekét szolgáló fejlesztésekre mennek-e. Elég volt Magyarországon a kisvasutakból. Elég volt a térkövezésekből, a szökőkutakból, a látványberuházásokból, a ló-wellnessből. Elég volt abból, hogy vállalkozásfejlesztés kapcsán csak a fideszes haverokhoz jutnak el ezek a pénzek!” – mondta Karácsony Gergely Ujhelyi Istvánnal tartott sajtótájákoztatóján.

6 hónapja | 0 hozzászólás | via mszp.hu

Oldalak