A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Trump

Trump megint felháborította a fél világot

Franciaország felháborodott szombaton Donald Trump amerikai elnöknek a 2015 novemberében 130 életet követelő párizsi merényletekkel kapcsolatban tett kijelentéseire, miszerint enyhébb fegyvertartási szabályok mellett a támadókat előbb meg lehetett volna állítani.

5 hónapja | 0 hozzászólás | via 24 HU

Ténytár blog Ideje kimondani: az Egyesült Államok vezetője egy idióta

Kevés megcáfolhatatlanabb dolog van a világon, mint a globális felmelegedés. Az Egyesült Államok elnökének viszont sikerült olyan mélyre süllyednie, hogy bejelentette az USA kilépését a nagy nehezen tető alá hozott párizsi egyezményből. Donald Trump már megválasztása előtt sem rejtette véka alá, hogy ellenzi a párizsi klímaegyezményt, a globális felmelegedést pedig egy olyan összeesküvéselméletnek tartja, amelyet Kína talált ki, hogy megtorpedózza az Egyesült Államok iparát.

1 éve | 0 hozzászólás

Kósa: ha Trump a CEU mögé áll, az más

Ez a törvény azt mondja, hogy a Magyarországon lévő egyetemeken tartsák be a magyar szabályokat - fogalmazott Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Akik tüntettek, azok nem buta emberek, de semmi relevanciája nem volt a megmozdulásuknak.

1 éve | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Oldalak