A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

tisztújítás

Molnár az MSZP élén

Erős, szolidáris, hatékony és működőképes szocialista pártot akar két év múlva a választók elé állítani Molnár Gyula, aki az MSZP szombati tisztújító kongresszusán legyőzte Tóbiás Józsefet. A frissen megválasztott pártelnök bemutatkozó sajtótájékoztatóján kijelentette, az eddiginél nyitottabb pártot szeretne és világossá tette, hogy a demokratikus oldal egyetlen kihívóval győzheti le a Fidesz-rezsimet

2 éve | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Elnapolták a Fidesz örökösödési háborúját

A párt- és miniszterelnök még idén ősszel tisztázza, az ő vezetésével vág neki a Fidesz a következő parlamenti választásoknak, ő lesz a miniszterelnök-jelölt – erősítette meg egy kormánytag a Figyelőnek. Ez egyben azt jelenti, hogy eltolódik a vezérváltás, a posztjára aspirálóknak várniuk kell. Ehhez új stratégiát kell kidolgozniuk, hogy hosszabb távon is versenyben tudjanak maradni.

3 éve | 0 hozzászólás | via 24 HU

Ma derül ki, kit emel Orbán a jobbjára

Beemeli-e Orbán Viktor maga mellé a párt legfőbb, a kormányra is hatással lévő döntéshozó testületébe első számú államtitkárát. Bár Lázár János alelnökké választása hónapok óta napirenden van a Fideszben, a szombati kongresszus előtt az sem volt világos, hogy jelölték-e a posztra, esetleg rajta kívül van-e másik jelölt. A párt a Millenáris Parkban tartja XXV. kongresszusát, ahol a rezsicsökkentés mellett is hitet tesznek.

5 éve | 0 hozzászólás | via HVG

Oldalak