A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Tiborcz István

MSZP | Bősz Anett, Bárány Balázs és Gőgös Zoltán zár alá vette Tiborcz keszthelyi vagyonát

Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt ügyvivője, Bárány Balázs, a Magyar Szocialista Párt elnökségi tagja és Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese jelképesen zár alá helyezte a Tiborcz István tulajdonába került, keszthelyi Helikon szállodát. A Változás Szövetsége múlt héten a budapesti Mahart-háznál indította el akciósorozatát annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet Orbán Viktor vejének törvénytelen meggazdagodására.

1 éve | 0 hozzászólás | via mszp.hu

Kalocsán is bunda volt Tiborczék lámpapályázata

A kalocsai önkormányzatnak küldött – lapunk birtokában lévő – OLAF-jelentés szerint a Bács-Kiskun megyei város vezetése is ugyanazt a trükköt dobta be, amit Szolnokról már ismerünk: az utolsó pillanatban megváltoztatták a pályázati kiírás feltételeit, megteremtve annak a lehetőségét, hogy a Tiborcz-féle Elios drágább ajánlattal is nyerni tudjon. A Harangozó Tamás MSZP-s képviselő által megszerzett dokumentum a szervezett csalás gyanúját erősíti.

1 éve | 0 hozzászólás | via Népszava.hu

Elképesztő és egészen vérlázító részletek kerültek ki Orbán vejének kalocsai Elios-mutyijáról

Tiborczéknak megvolt a „receptjük”, hogy győzzenek vidéken. Csak hát: csúnyán lebuktak.

Újabb részletek, most az Elios kalocsai pályázatával kapcsolatos aggályok kerültek nyilvánosságra – kezdődik az Index cikke. Harangozó Tamás MSZP-s képviselő ugyanis megszerezte azt a levelet, amelyet az EU Csalás Elleni Hivatala a Bács-Kiskun megyei település polgármesterének küldött, és amely összegzi a jelentés városra vonatkozó részét.

1 éve | 0 hozzászólás | via Magyar Narancs

Oldalak