A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

stadion

Az MSZP a szegények mellett áll

Orbán Viktor azzal dicsekszik, hogy "szabadságharcol" Brüsszel ellen. Orbán harcosdíja teljes félreértése az unió működésének. Ráadásul dacpolitikája alkalmatlan a nemzeti érdekek hatékony képviseletére. Az MSZP ezzel szemben olyan alternatívát nyújt, amely hatékonyabban képviseli a nemzeti érdeket és valóban képviseli a szegényeket és a romló helyzetű középosztályt.

4 éve | 12 hozzászólás | via Népszava Online

Újabb stadionprogramot indít a kormány - 21 milliárdért

Újabb futballstadion-fejlesztési program koncepciójáról tárgyalt a kormány - értesült a Népszabadság. A javaslat 26 létesítmény felújítását és kibővítését irányozza elő a 2016-ig terjedő időszakban. A projekt költsége több mint 21 milliárd forint lenne. A legtöbb pénzt a Honvéd kaphatná.

4 éve | 2 hozzászólás | via Napi.hu

Föld S. Péter blogja Felcsútország jobban teljesít

A Felcsútok Géniusza épp rezsicsökkentett kulipintyója tágas nappalijában időzött, amikor az ablakon kitekintve arra lett figyelmes, hogy Magyarország jobban teljesít. Sejtette már régóta, de most mindez bizonyossággá vált. Amerre a szeme ellátott, szorgos munkáskezek építették a felcsúti stadiont, Magyarország városállamának leendő büszkeségét.

4 éve | 0 hozzászólás

Ténytár Stadionfejlesztésre továbbra is van pénz

Kupacsapataink kínos nemzetközi szereplései ellenére is folytatódhatnak a stadionfejlesztések. Erről Orbán Viktor beszélt augusztus eleji sportági évértékelő interjújában, amelyet a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapjának adott.

5 éve | 0 hozzászólás

Oldalak