A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Soros-terv

Eljött az igazság pillanata - teríteni kell a lapokat!

A magyar kormány 3 éve hazudozik és mellébeszél Magyarország valódi helyzetéről. Nem beszélnek az igazi problémákról: kilátástalanságról, reménytelenségről, emberek millióiról, akik napról napra élnek, és akik megérdemlik a segítséget, a felemelkedés esélyét.

8 hónapja | 0 hozzászólás

Bemutatjuk a rettegett Soros-sereget

– Ez itt? Ez a dél-dunántúli Soros-terv – mutat nevetve a falra ragasztott, filctollal vázlatosan teleírt papírokra Nyirati András, miután mobiltelefonjainkkal világítva bejártuk a leendő Soros-központot. A sajtóban már csak ekként terjed a pécsi iroda híre, hiszen egyetlen nappal ottjártunk után – nyilván Orbán Viktort követve – kampányközpontoknak kezdte nevezni a kormánypropaganda a vidéki civilek leendő centrumait, amelyek egyelőre még nem is nyitottak meg.

9 hónapja | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Orbán: Nemzetbiztonsági ügy a „Soros-hálózat”

„A Soros-hálózatnak kiterjedt befolyási övezete van az Európai Parlamentben és az Európai Unió más intézményeiben, célja egy kevert népességű Európa létrehozása és a migránskérdésben vele szembenálló magyar kormány elítéltetése” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a szokásos péntek reggeli rádióinterjúban, amit a Kossuth rádió 180 perc című műsorában lehetett hallani.

10 hónapja | 0 hozzászólás | via Index

Oldalak