A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Soros

Kolozsvári Szalonna A csapágyasra zsibbasztott agyú populáció önként, dalolva, tapsolva adja fel a szabadságát

„…jeges ez a borzalom. (…) mert ez az egész régi vágású görénykedés – ahogy már többször utaltam rá – nem Sorosról, nem a bevándorlókról, nem a migránsokról, nem a kecskeba**ó beduinokról és végképp nem a melldöngető műanyagkereszténységről szól, hanem arról, hogy mit lehet megtenni egy olyan országgal, ahol a legsötétebb emberi ösztönöknek és reflexeknek muzsikál a hatalom hosszú évek óta.”

8 hónapja | 0 hozzászólás

Schiffer kiosztott egy kemény pofont a Fidesznek, Orbánt nemcsak a rendszerváltáskor, hanem 2007-ben is Soros pénze védte

Schiffer András a TASZ ügyvédjeként dolgozott egy 2007-es perben, amit az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium indított az akkor ellenzékben lévő Fidesz elnöke ellen egy, a 2006-os eseményekkel összefüggő kijelentése miatt. Orbán első fokon maga látta el a védelmét, utána viszont kért és kapott segítséget a TASZ-tól. Amit, ugye, Soros támogatott már akkor is.

1 éve | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Náray Tamás nem bírta tovább, kimondta amit nagyon sokan éreznek!

Tényleg igaz. A hülyének a legjobb. Ő ugyanis nem tudja, hogy hülye” – fakadt ki Facebook oldalán Náray Tamás, miután elolvasta a Policy Agenda közvélemény-kutatását, amelyből kiderült, a magyar választók kétharmada abban a tudatban él, hogy Soros György Pártja (SGYP) is részt vesz az április 8-i országgyűlési választáson. Csak minden negyedik választó van azzal tisztában, hogy nem is létezik ilyen párt.

1 éve | 0 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Oldalak