A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Schmitt Pál

K.Úr Ír Blog Szele Tamás: A Nemzet Emlékezete

Nem tudjuk mi becsülni az értékeinket, kérem. Amink van, az ablakon szórjuk ki, jobb esetben érdemtelenekre pazaroljuk, míg a haza valódi hősei és bölcsei rongyos havi kétmillió nettóból kénytelenek nyomorogni, szerény viskóikban. Vegyük csak a szegény, igazmondó Schmitt Pált, ezen a kegyelemkenyéren tengődik, nem jut neki mindennap kaviárra sem, míg közben milliónyi közmunkás dőzsöl havonta pár tízezerből.

3 éve | 0 hozzászólás

K.Úr Ír Blog Zászlónap, koronamentés

Mit zászlónap, valóságos zászlóhét van most, hétfőn Kövér László kivitette az uniós zászlókat a parlamenti ülésteremből, rá pár napra pedig a Fidesz-frakció Rogán Antal és Németh Szilárd nevében törvényjavaslatot nyújtott be a zászló és címer ünnepéről. Közben a Szent Korona is sikeresen megmenekült, főleg azért, mert senki sem akarta igazából bántani, csak gyakoroltuk, mi lenne, ha akarnák. De menjünk csak sorjában.

3 éve | 0 hozzászólás

Ténytár blog Lex Mocsai - ami még Schmitt Pált is rehabilitálja

Pósán László országgyűlési képviselő 2014. június 20-án nyújtott be a felsőoktatási törvényhez egy módosító javaslatot, amely szerint bizonyos munkakörök betöltése esetén a testnevelési felsőoktatásban az olimpiai 1-3. helyezésért kapott érem, a művészeti felsőoktatásban pedig a Kossuth-díj kiváltotta volna a törvényben előírt doktori fokozatot.

4 éve | 0 hozzászólás

Egyenlítő blog OrbánVikipédia – az álamelnök

A Hócipő című szatirikus kétheti-lap honlapja OrbánVikipédiát indított, amely valószínűleg képes lesz arra, hogy az utókornak hitelesen és pontosan mutassa be a regnáló miniszterelnök munkásságát. Úgy érezzük, hogy ezt még a Hócipőnél is közkincsebbé kell tenni, így kedves Olvasóink nálunk is szemezgethetnek az OrbánVikipédiából.

4 éve | 0 hozzászólás

Közgazdászok tiltakoznak Schmitt Pál kitüntetése ellen

A hazai közgazdászszakma számos képviselője megdöbbenéssel vette hírét annak, hogy a magyar pénzügytan és a pénzügyi oktatás példaképéről, a tanszékvezető egyetemi tanárról, az egykori Pénzügykutatási Intézet igazgatójáról, az Állami Számvevőszék alapító elnökéről elnevezett Hagelmayer István-díjat idén októberben Schmitt Pálnak ítélték.

4 éve | 0 hozzászólás | via Magyar Narancs Online

Egyenlítő blog Schmitt még aláírógépnek sem volt alkalmas?

Schmitt Pált nemrég egy templom újjászenteléséhez hívták meg beszélni. Bár Schmittnek 2000-ben még „nem volt ideje" templomba járni, Fidesz politikusként megvallásosodott és már „naponta olvasta az evangéliumot". Még szebb, hogy eredetileg vallástalannak mondott gyermekei is hívők lettek – legalábbis változó elmondásai alapján.

5 éve | 1 hozzászólás

Schmitt nem tartotta be az ígéretét

Schmitt Pál volt köztársasági elnök egyelőre egyetlen lépést sem tett a doktori cím újbóli megszerzéséért, bár korábban erre tett ígéretet. Jelenleg a Bors szerint a felülvizsgálat befejezésére vár, motorozik és sporteseményekre jár.

5 éve | 0 hozzászólás | via HVG

Oldalak