A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Schmidt Mária

Pruck lánya Schmidt Máriának: "Elég lett volna annyit mondani, bocsánat!"

Az ötvenhatos képről letagadott Pruck Pál lánya kiakadt, hogy Schmidt simán köztörvényes bűnözőnek nevezte az apját, csak mert valaki hibát követett el a korabeli fotó felcímkézésénél. Pruck Erika bocsánatkérést, illetve a tévedés helyreigazítását kéri az 56-os kormánybiztostól, de tudja, hogy lehetetlent kíván. Annak azért örülne, ha valaki rálépne Schmidt Mária lábára - olvasható a nyílt levélben.

1 éve | 8 hozzászólás | via HVG

K.Úr Ír blog Szele Tamás: Légellenállás

Kérem, nem mondok nagy újdonságot, ha azt állítom, ez egy kis ország, amiben egyáltalán nincsenek titkok. Amik vannak, azok mind ki szoktak derülni, kivéve, ha házasságtörésről van szó, és rendszerint véletlenül kerülnek napvilágra, hülye tévedések, eltévedt információk miatt. Most is ez történt, mint majd látni fogjuk – azonban az engem is érdekelne, miért akarja Schmidt Mária a Szabadság téri öntvényre magyar repülőtisztek nevét vésetni?

3 éve | 0 hozzászólás

Miért épp Schmidt?

A kormánynak, ha meghallja a holokauszt kifejezést, azonnal Schmidt Mária ugrik be. Miért éppen ő? Mert minden másban is remek - legalábbis Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint. Az a jelek szerint nem érdekli a kétharmadot, hogy a szakma nem így gondolja.

4 éve | 0 hozzászólás | via Stop

Schmidt Mária nézetei a holokausztról egykor és ma

A vidéki zsidóság elpusztításának hetvenedik évfordulójára a Józsefvárosi pályaudvar területére tervezett, feltehetően a Sorsok Háza - Európai Oktatási Központ nevet viselő emlékhely létrehozásának szakmai irányítására Schmidt Máriát kérte fel a kormányzat. Az alábbiakban áttekintjük, mit gondol a Terror Háza igazgatója a magyarországi vészkorszakról és a magyar zsidóság Horthy-kurzus alatti történetéről.

4 éve | 2 hozzászólás | via Magyar Narancs Online

Oldalak