A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Polt

Portik ütheti meg a bokáját, mert azt mondta, 10 milliót fizetett Rogánnak – nyomozás indult

Hamis vád bűntettének gyanújával nyomozást rendelt el Portik Tamás tanúként tett nyilatkozata miatt a Budapesti Nyomozó Ügyészség – tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség kedden. Közölték: Portik Tamás nyilatkozata után – miszerint 10 millió forintnak megfelelő összegű eurót adott Rogán Antalnak – több feljelentés is érkezett az ügyészségre, “egyrészt a fenti nyilatkozatban foglaltak miatt a minisztert érintően, másrészről pedig a nyilatkozatban foglalt állítás valótlanságának – így a bűncselekmény elkövetésére vonatkozó hamis vád – gyanúja miatt Portik Tamást érintően”.

2 éve | 1 hozzászólás | via 24 HU

Most & Itt - Föld S. Péter blogja Föld S. Péter: Üzleti ajánlatom Magyarország Kormányának

Ajánlatom lényege a következő: hajlandó vagyok szavazni október 2-án. Abban az esetben, ha meg tudunk állapodni néhány, számomra fontos alapvetésben. Mert odáig oké, hogy aki Magyarországra jön, annak tisztelnie kell a törvényeinket. De annak is, aki már itt van. Legyen az bárki: miniszterelnök, miniszter, országgyűlési képviselő, legfőbb ügyész.

2 éve | 0 hozzászólás

Tállai vagy Polt segítette...

Egyre több jel utal arra, hogy valaki pozíciójánál fogva Mengyi Rolandnak, valamint minisztériumi kapcsolatrendszerének kedvezve befolyásolta a képviselőt is érintő korrupciós büntetőügy nyomozását. A belső jelentések hálójában kibogozhatatlan, ki áll a háttérben: Tállai András NAV-vezető vagy Polt Péter legfőbb ügyész?

2 éve | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online