A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

plágium

Föld S. Péter blogja Schmitt Pál Becsületének Napja

Közleményben tudatta a Semmelweis Egyetem, hogy elutasította Schmitt Pál felülbírálati kérelmét, amelyben a volt államfő azt kérte, hogy semmisítsék meg a kisdoktori címe visszavonásáról szóló határozatot. A jogorvoslati bizottság megállapította, hogy Schmitt Pálnak az 1992-ben Az újkori olimpiai játékok programjának elemzése címen benyújtott értekezése már a beadáskor sem formailag, sem tartalmilag nem felelt meg az 1985. évi I. törvényben leírt követelményeknek és a Magyar Testnevelési Egyetem Doktori Szabályzatának.

5 éve | 0 hozzászólás

Schmitt nem tartotta be az ígéretét

Schmitt Pál volt köztársasági elnök egyelőre egyetlen lépést sem tett a doktori cím újbóli megszerzéséért, bár korábban erre tett ígéretet. Jelenleg a Bors szerint a felülvizsgálat befejezésére vár, motorozik és sporteseményekre jár.

5 éve | 0 hozzászólás | via HVG

Egyenlítő blog Ami csalás, az csalás

Az ELTE Társadalomtudományi Karának vizsgálóbizottsága súlyos etikai-szakmai vétségnek minősítette Semjén Zsolt szociológia szakdolgozatában található szövegegyezéseket. További lépésekre viszont nincs lehetőség az eljárásjogi szabályok miatt.

5 éve | 5 hozzászólás

Oldalak