A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán kormány

A közmunkások pénzéből adott a kormány milliárdokat sport-támogatásra

Ebben az évben nem emelkedik a közmunkások bére, miközben a minimálbér 8 százalékkal növekszik. Továbbra is nyílik az olló a két dolgozói réteg keresete között, miközben vitathatatlanul növekszik a legszegényebb társadalmi réteg munkaerőpiaci aktivitása. A Policy Agenda elemzése szerint ugyanakkor ez a társadalmi egyenlőtlenség növekedését hozta.

8 hónapja | 0 hozzászólás | via Zoom

Kolozsvári Szalonna Amiben igazán jók vagytok: a földön fekvő nyomorultak kéjes rugdosása

Addig is, amíg kijön az állami rendezvények rendbontóit móresre tanító törvény végleges változata Pintér Olajszőke Sándor asztaláról, amelyben szépen lefektetik azokat a viselkedés-, valamint illemtani szabályokat, amik előírják, hogyan szabad állni-ülni-hóvirág pózban nemzetileg elérzékenyülni olyan állampárti bulikon, ahol ettől arrafelé kizárólag ünnepelni lehet a színpadon állót, teljesen visszafogott stílusban szeretnék megnyilvánulni jelentéktelen társadalmi kérdésekről.

1 éve | 0 hozzászólás

"Dzsungelharc a jobboldalon" A TV2-botrány politikai háttere

A fideszesek szerint Orbán győzelemre áll a Simicska Lajos ellen folytatott háborújában, mert egy hétköznap – csak a közszolgálati médiaportfólióban – mérhetően 4 millió emberhez jut el a kormánypárt üzenete, míg a riválisoké ennek töredékéhez. Lehet, hogy ez így van, mindenesetre a TV2 elfoglalásának „ügye” nem áll túl fényesen Orbánék szempontjából. Márpedig a fenti számok még „szebbek” lennének, ha a második legnagyobb kereskedelmi tévé, a TV2 is – Andy Vajna kormánybiztos révén – a jobboldal befolyása alá kerülne. Simicska Lajos viszont most megmutatta erejét. A Hetek cikke.

2 éve | 3 hozzászólás | via ATV

Oldalak