A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán-beszéd

Kettős Mérce blog Csak a Himnusz volt szép a Kossuth téren!

A tévé képernyője előtt ülve lehet, hogy “kiváló shownak” tűnt, ami tegnap a Kossuth téren történt. Pedig maga volt a polgárháború, kicsiben. Nem vagyok hajlandó kiegyensúlyozni és egyenlőséget tenni az ütők és a fütyülők között, de attól még a helyzet rémisztő volt, talán pont annyira rémisztő, mint ma Magyarország.

2 éve | 0 hozzászólás

Ténytár blog Orbán kordonok mögé bújva ment neki az Európai Uniónak

Kordonbontó Orbán Viktor semmit sem bízott a véletlenre, és kordonokkal záratta körbe a Kossuth teret, akadályt állítva az ellenzéki véleménynyilvánításnak. Bár a nemzet főtere mindenki előtt nyitva kell hogy legyen, a miniszterelnök most sem kért a vele egyet nem értők véleményéből, hiába van demokrácia, és szabadság Magyarországon.

2 éve | 0 hozzászólás

Pártok reakciói Orbán Viktor beszédére

Augusztus 31-éig megépül a kerítés Magyarország déli határán, az ettől eltérő időpontok érvénytelenek - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő Tusnádfürdőn. A miniszterelnök, arról is beszélt, hogy az európai baloldal a bevándorlásban nem veszélyforrást, hanem lehetőséget lát. A kormányfő azt mondta: a baloldal úgy tekinti, hogy a bevándorlás eszkalálódása végletesen meggyengítheti, sőt felszámolhatja a nemzeti kereteket, és ezzel a baloldal történelmi távú célja is teljesül.

3 éve | 0 hozzászólás | via Klubrádió

Oldalak