A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

NVI

Az NVI asszisztál a kormány választási machinációjához

A Nemzeti Választási Iroda függetlenségének maradék látszata és hitelességének utolsó morzsája is akkor tűnt el végleg, amikor vezetőik gerincroppanás nélkül végigasszisztálták, ahogy Fidesz-közeli kopasz kidobóemberek megakadályozták az MSZP népszavazási kérdésének leadását. Az a pillanat kétségkívül Magyarország újkori történelmének egyik legszomorúbb és a jelenlegi kormányzat teljes fékevesztettségét megmutató pillanata volt.

7 hónapja | 0 hozzászólás | via mszp.hu

Kolozsvári Szalonna Nevezze demokráciának és remélje, hogy ez még az

Ha jól tévedek, az NVI elnöke, bizonyos Pálffy Ilona éppen a Kárpát-medencében turnézik a kvótaellenes népszavazásról tájékoztatni az illetékeseket, nehogy túl kevesen éljenek majd szavazati jogukkal. Olyanok, akiknek egyáltalán nem kellene. Vagy ha nem, jól megérdemelt pihenőszabadságát tölti, vagy a legkisebb gondja is nagyobb annál, amiről az alábbiakban szó lesz.

2 éve | 3 hozzászólás

A hatóság villámgyors volt, amikor Erdősiné népszavazást akart

Erdősi Lászlóné két nappal a boltbezárásos kérdése leadása előtt, vasárnap délután kért engedélyt az adatvédelmi hatóságtól, hogy összegyűjthesse a beadványához szükséges aláírásokat, derül ki Péterfalvi Attila elnök leveléből. A hatóság nagyon gyorsan, egy nap alatt kiállította a határozatot, pedig az MSZP-seknél ugyanez az eljárás több hétig tartott.

2 éve | 0 hozzászólás | via Index

Oldalak