A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Népszabadság

Gépnarancs Föld S. Péter: Az internet nem felejt – Népszabadság: lapzárta

Egy évvel ezelőtt, október 10-én a bezárt Népszabadságról írtam. Közel tíz éven át ott jelent meg a Most & Itt című blogom, nem csoda, ha kicsit magam is Népszabadságosnak számítottam. És akkor a legfőbb hadúr úgy döntött, hogy erre a lapra nincs szükségük a magyaroknak. Túl sok benne az igazság, és túlteng benne a hazugság leleplezése. A legfőbb hadúr talált egy osztrák illetőségű, amúgy azóta csalásért és hűtlen kezelésért felfüggesztett börtönre ítélt vállalkozót, és megcsinálták okosba a Népszabadság bezárását. Ezt írtam akkor erről.

1 éve | 0 hozzászólás

Itt az ítélet: megsértették a népszabisok jogait

Másodfokon is elmarasztalta a bíróság a Médiaworks Zrt.-t, amiért a cég a dolgozók előzetes tájékoztatása nélkül döntött a Népszabadság felszámolásáról és a munkavállalók munkavégzés alóli felmentéséről – közölte a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ). A bíróság kimondta azt is, hogy jogszerűen működött üzemi tanács a Népszabadság dolgozóit foglalkoztató cégnél.

2 éve | 0 hozzászólás | via HVG

Népszabadság - A kormányfő csillapítaná a botrányt

Tisztességes, méltányos eljárást ígértek az október 8-án "felfüggesztett" Népszabadság munkatársainak a cég új tulajdonosai. Mészáros Lőrinc tagadja, hogy ő állna a Mediaworks vevője, az Opimus Press mögött, de a tények cáfolják. Közben saját kérésére csütörtökön távozott a Mediaworks Zrt. vezérigazgatói posztjáról Door Tamás, akit mindössze két hete neveztek ki a posztra.

2 éve | 2 hozzászólás | via Népszava Online

Oldalak