A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

megfélemlítés

Stop: Fidesz, etikai kódex, megfélemlítés

Hogy egy etikai kódex létrehozása a közszférában dolgozók számára milyen célt szolgál, arra épp most kaptunk választ magától Balog Zoltántól. Az emberi erőforrások miniszterének kezdeményezésére a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara eljárást indított Sándor Mária ellen. Az indok: a szakma becsületéért, kollégáiért bátran kiálló "fekete ruhás" ápolónő médianyilatkozataival úgymond "többszörösen megszegte az egészségügyi szakdolgozókra vonatkozó etikai kódex szabályait".

3 éve | 0 hozzászólás | via Stop

MSZP: a kormány meg akarja félemlíteni az embereket

Az MSZP szerint "a kormány nemcsak meglopja, de meg is akarja félemlíteni" a magyar embereket. Török Zsolt, a párt szóvivője ezt arra reagálva közölte szombati, budapesti sajtótájékoztatóján, hogy egy a kormányfőt bíráló zeneszám miatt lemondták a Hétköznapi csalódások nevű zenekar egyik vidéki koncertjét.

5 éve | 0 hozzászólás | via Zipp

Ámbátor blogja A másik mintaváros

Az meglehetősen közismert országszerte, hogy a Fidesz kormányzás állatorvosi mintalova Esztergom, a csőddel küzdő, vagyonából kiforgatott város, melynek volt képe, alkalmasint bátorsága, hogy független polgármestert válasszon magának.

5 éve | 1 hozzászólás

Boldogan masíroznak a nácik Magyarországon

Szélsőjobboldali szervezetek közösen ünneplik meg a betiltott Magyar Gárda megalapításának ötödik évfordulóját szombaton a fővárosban. A Hősök terére hirdetett rendezvényt a rendőrség megtiltotta, ám a bíróság hatályon kívül helyezte ezt a döntést. A rendőrség határozott fellépést ígért minden jogsértő cselekedet ellen.

6 éve | 3 hozzászólás | via 168 Óra Online

Kettős Mérce A média és a szélsőjobb

A ceglédi és a devecseri konfliktus kiválóan mutatja meg, hogyan állnak az egyes médiumok a szélsőjobboldali akciókhoz és ez mennyire vezet sikerre. Mindkét esetben a szélsőjobboldal a kezdetekben sikeresen tematizálta a történéseket, gyakorlatilag független beszámolók nem akadtak, újságíró nem volt a helyszínen, pár civil blogger, szabadúszó újságíró segítségével jöttek szép lassan a hírek. Ezekből derült ki, hogy azért nem feltétlenül minden úgy történt, ahogy azt a kurucinfo leírja

6 éve | 1 hozzászólás

Megint jönnek, dobálgatnak

Vasárnap este eleinte kizárólag a közismert heccportálokról lehetett tájékozódni az éppen aktuális gárdajárásról. Azt is mondhatnánk, hogy rémhírek keltek szárnyra – főszerepben az épp kitörőben lévő polgárháborúval –, ha nem lennének a ceglédi események habosítás nélkül is elég rémesek.

6 éve | 0 hozzászólás | via HVG

Oldalak