A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Martin Schulz

Szegedhez méltatlan és röhejes a Fidesz kampánya

Éles vitát váltott ki az illegális bevándorlás kérdése a szegedi közgyűlésben, a kormánypárti képviselők elhatárolódást vártak Botka László polgármestertől Martin Schulznak a várost érintő nyilatkozatával kapcsolatban. A szocialista politikus kijelentette, az Európai Parlament elnökének tavaly tavaszi látogatása során szóba sem került a migráció témája.

2 éve | 0 hozzászólás | via Origo

Schulz: Orbán elhatározta, hogy a saját útját járja

Magyarország egész biztosan nem vesz részt menekültkontingensek befogadásában, de más közép- és kelet-európai államokban van hajlandóság az együttműködésre - mondta Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke vasárnap a ZDF német országos közszolgálati televíziónak

2 éve | 0 hozzászólás | via ATV

Szégyen, ami Magyarországon történt - Schulz

Magyarország is szóba került az Európai Parlament holokauszt-emléknapján. Martin Schulz, az Európai Parlament német szociáldemokrata elnöke szégyennek nevezte, hogy az Európai Unió egyik tagállamának egyik szabadon választott képviselője a zsidók összeírását szorgalmazta.

5 éve | 14 hozzászólás | via Klubrádió

Tabajdi: Az európai ügy nagy nyeresége Martin Schulz megválasztása

"Martin Schulz, az Európai Parlament új elnöke politikai súlyt, tekintélyt fog adni az Európai Parlamentnek. Azokkal a kérdésekkel kíván foglalkozni, amelyek közvetlenül érintik az állampolgárokat, így a gazdasági válság leküzdésével, a munkahelyteremtéssel, a választói érdekek demokratikus képviseletével. Az elnöki székfoglaló beszédében Magyarország kapcsán tett nyilatkozata világosan mutatja, hogy Schulz pontosan tudja mi a nemzeti érzékenység.

6 éve | 8 hozzászólás

Oldalak