A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Magyar Nemzet

Ordítok blog "Cigányútra" ment a "Rend"

Mindig rá tudok csodálkozni az emberi ostobaságra. A saját hülyeségeimre (van ilyen bőven) éppen úgy, mint a másokéra. Jelen esetben az általam többször magasztalt MNO című (változatlanul) izé cikkeit olvasgatva jött el ismét a csodálkozásnak az ő ideje

3 éve | 0 hozzászólás

K.Úr Ír blog Szele Tamás: Három hír

Három olyan hírről lesz most szó, amiknek természetesen semmi közük egymáshoz. De semmi ám, aki összefüggéseket vélne felfedezni közöttük, azt sürgősen bíró elé kell állítani rosszhiszeműségért és gondolkodásért. Engem meg előbb-utóbb iróniáért fognak: az éjjel döbbenten értesültem róla, hogy egy ismerősömet ezen az alapon kívánják törvénybe idézni. Ha ez sikerül, velem lesz tele a Csillag, de minden ága.

3 éve | 0 hozzászólás

K.Úr Ír blog Szele Tamás: Viharjelzés jobbról?

Különös dolgok zajlanak a hatalom sáncai mögött, hatalmas leépítésekről számolnak be a hírek a kormánypárti médiabirodalomban, átszervezések zúgnak a kormánylapok szerkesztőségeiben, vörös jelek mutatkoznak a Hadak Útján. A macskám ugatni kezdett és megoldott egy határozatlan integrált az este, valamint G. Fodor Gábor váratlanul Tamás Gáspár Miklóssá változott. Majd vissza. Itt valami készül.

4 éve | 0 hozzászólás

Oldalak