A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kövér László

Kövér Lászlót tényleg durván elküldték a vérbe

Kövér László házelnök szerint egy normális demokráciában nem lenne helye Hadházy Ákosnak az Országgyűlésben.

Kövér ezt egy közrádiónak adott interjúban ecsetelte, szerinte ugyanis a képviselői eskütételről távol maradó, az Országgyűlés legitimitását megkérdőjelező LMP-s Hadházynak “nem lenne itt semmi keresnivalója, egy normális demokráciában, ahol érvényesülnek a közösen elfogadott írott vagy íratlan normák”.

4 hónapja | 0 hozzászólás | via PestiBulvár.hu

Kövér László: Sokszor potyautasnak érzem magam

Kövér László házelnök szerint az ellenzék úgy gondolja, azért vesztett a választáson, mert nem volt elég harcias, ezért ezek a pártok a következő időszakban folyamatosan nagyobb ricsajt próbálnak majd csapni, hogy felkeltsék az “információáradattól eltompult választók” figyelmét.

5 hónapja | 0 hozzászólás | via Zoom

Kövér: minden poszton egy bal bunkó áll

Kövér László szerint a társadalom kettéosztottságának fenntartása a választások után is célja a kormánypártokkal szemben álló hazai és nemzetközi erőknek - mondta az MTI-nek adott interjújában Kövér László, az Országgyűlés újonnan választott elnöke.

"Csakhogy egyre jobban látszik, hogy a fagyi visszanyal vagy a kígyó a farkába harap, mert már olyan transzparensek is megjelennek a tüntetéseken az Orbán takarodj! mellett, hogy az ellenzék is takarodjon" - húzta alá.

5 hónapja | 0 hozzászólás | via Sztárklikk.hu

Oldalak