A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

képviselő

Lemondott egy képviselő is Őcsényben

Fülöp János polgármester távozása után távozott tisztségéről Kötelesné Hamrik Lilla önkormányzati képviselő is - tudta meg a Magyar Nemzet. Ugyanakkor egy friss aláírásgyűjtéssel sem sikerült elérni, hogy a képviselő-testület feloszlassa magát. Fülöp szavaiból az is kiderült, hogy a képviselő-testület rövidesen változó összetétele miatt egyre nagyobb esélyt lát arra, hogy újrainduljon a polgármesteri posztért az időközi választáson.

11 hónapja | 0 hozzászólás | via Index

Kácsor Zsolt: Igazolványt kaptak a tolvajok

A múltkor loholtam el a Parlament mellett, mert a Báthory utcában akadt dolgom egy étteremben, ahová sajnálatos módon nem enni mentem, hanem mosogatni. Ne tessék szörnyülködni, nem olyan rossz dolog az, először is a fizikai munka kikapcsolja az embert, elegánsabban szólva meditatív állapotba kerülünk tőle, s ha még pénz is jár érte, az dupla öröm.

1 éve | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Miből hízott a fideszes képviselő számlája?

Nagyon szépen takarékoskodott az európai parlamenti képviselőség után államtitkárságra váltó Glattfelder Béla. A fideszes politikus gyarapodása már csak azért is figyelemre méltó, mert többet tett félre, mint amennyi tízévnyi fizetéséből összejöhetett, és abból is csak akkor, ha élelmiszerre sem költött.

4 éve | 2 hozzászólás | via Népszabadság Online

Föld S Péter blog Abcúg Times New Roman, éljen az Arial!

Eddig csak hiteltelenek voltak, mert szemrebbenés nélkül letagadták, amit korábban mondtak, de mostantól már az is látszik, hogy a tisztánlátásukkal sincs minden rendben. Nem tudunk másra gondolni, miután meghallottuk Németh Szilárd legújabb elképzelését, amely az elképzelések szerint hamarosan szárba szökken és törvénnyé emelkedik, vagyis, mindenhol megvalósul, ahol emberek társasházakban élnek.

4 éve | 0 hozzászólás

Kettős Mérce Balogh József mondjon le!

Az eddig mindenki számára ismeretlen Fideszes képviselő egy napra sztár lett hazánkban, pár óra alatt sikerült mindenki fejébe belevernie a vak komondor kifejezést, és röhögünk rajta, pedig sírni kéne. Hogy lehet egy olyan ember parlamenti képviselő aki az alábbi interjút képes adni?

5 éve | 8 hozzászólás

Oldalak