A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kásler Miklós

Bejutottunk Budapest új, közösségi finanszírozásból épült, hatcsillagos, négymilliárdos, überluxus magánklubjába, amihez hasonló talán Londonban sem létezik

Négy és félmilliárd ment el ennek az épületnek csak a felújítására, hogy 295 akadémikus időnként letehesse itt a senekét. Miközben hatmilliárdból minden otthonápoló kaphatna minimálbért (amiből még szintén nem lehet megélni,nemhogy egy tartósan beteg ember ápolni). "Ezt az igazságtalanságot orvosoljuk most (t.i. hogy az MMA-nak nem volt rendes székháza) - a többesszám első személy nem véletlen, hiszen én is orvosoltam meg ennek a cikknek az összes adófizető olvasója is, fejenként durván 1200 forinttal - méghozzá azzal, hogy átadtuk egy négymilliárd forintból kicsinosított klubházat az MMA 295 rendes és levező tagjának." Érdemes szépen, lassan végigpörgetni a cikk végén levő képeket is, közben jó, mély levegőket véve.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via 444.hu

Kudarcos rákprogramra épül az egészségügyi reform

"Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint 100 ezer 65 évesnél fiatalabb magyar közül egy év alatt 120-an meghalnak rákban, míg a 2004-ben Magyarországgal együtt az unióhoz csatlakozott országok átlagában ez a szám 90. A tizenöt régebbi uniós tagállamban fele annyian halnak meg rákban 65. életévük előtt (százezerből 63-an)."

3 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava.hu

Hullanak a fejek Kásler körül

"– Még a humántárcán belül is szokatlan a cserék mértéke és stílusa – mondta egyik kormányközeli forrásunk. Volt, aki lapunknak egyenesen úgy fogalmazott, hogy nem történik egyéb, mint megpróbálják a Lázár János egykori kancellária- illetve Kósa Lajos volt tárca nélküli miniszterhez köthető emberektől megtisztítani az humán tárca apparátusát, és azok háttérintézményeit."

4 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava.hu

Oldalak