A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Horthy

Szijjártó szerint Hitler is rendben lenne?

Szerinte Horthy azért nem gáz, mert a kormányzó tevékenységéhez pozitív és kiemelkedően negatív időszakok is tartoznak. Így még Hitler is felmenthető lenne. Elvégre kétségtelenül voltak olyan időszakok, amikor Németország túlélt egy válságot, amikor virágzott a német gazdaság. Azt az utolsó hat évet, meg felejtsük el...

1 éve | 1 hozzászólás | via Gépnarancs

Huppa Szele T.: Horthy és a kis faszú

„Horthy Miklós elrablója vagyok, legszebb elrablója” – dudorászhatja most valahol egy ismeretlen, és én már csak azt kérdezném tőle, mi a cafrangos, sallangos, cifra pitykés istennyilához kezd ő most már Horthyval. Mert az egy dolog, hogy nála van a kormányzó Kerekiben három éve avatott faszobra, de avval csak két dolgot lehet csinálni: eltüzelni vagy imádni.

3 éve | 1 hozzászólás

Hamis Horthy

Határozott irány. Ahogy a mellékelt plakát is mutatja, 2013. november 3-án, vasárnap a Hazatérés Temploma alapkőletételének 75. évfordulóját ünneplik, és ebből az alkalomból Horthy-szobrot avatnak a belvárosban, nem mellesleg a szovjet emlékmű tőszomszédságában. A Hazatérés Templomában a vasárnapi istentisztelet zárásaként a templom előterében elhelyezik Horthy Miklós bronzba öntött mellszobrát.

5 éve | 7 hozzászólás | via Fővárosi Hírhatár

Oldalak