A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Horn Gyula

A gyalázat csúcsa

Valamennyi társadalmi csoportnak fontos, de nekünk, cigányoknak a legfontosabb, hogy mi lesz a szavazás kimenetele. Ha kormányváltás lesz, nem csak a felzárkózás torpanhat meg, de kialakulhat egy társadalmi békétlenség, felerősödhet a cigányellenesség is. (…) Egyetlen párt sem vállalta fel a cigányság ügyét, csak a Fidesz.

1 éve | 0 hozzászólás | via Kolozsvári Szalonna

Nem mindennapi képsorok kerültek elő arról, ahogy Torgyán Horn Gyulát köszöntötte fel

Ki gondolná, hogy két ellentétes ideológiával rendelkező politikus képes úgy megférni egymás mellett, hogy a folyosón előszeretettel pacsiznak le a másikkal? Torgyán József és Horn Gyula ilyenek voltak. A Mokka készített videót arról, ahogy több közéleti szereplő is üdvözli a volt miniszterelnököt, köztük a megboldogult kisgazdapárti vezető is.

Nem Torgyán az egyetlen, aki szerepel a Mokkás felvételen, más honatyák is felköszöntötték annak idején Horn Gyulát.

2 éve | 1 hozzászólás | via Ellenszél

Politikusból államféfi

A Magyar Szocialista Párt a múlt héten emlékezett meg arról, hogy huszonöt évvel ezelőtt, 1990. május 27-én választották a párt elnökévé Horn Gyulát. Neki meghatározó szerepe volt abban, hogy 1989. októberi megalakulásakor az MSZP szociáldemokrata utat választott és az 1994-es választásokon szociáldemokrata politikával indult. A párt hitelességét jelentős mértékben Horn Gyula korábbi politikai pályája, a reformok támogatása és a külpolitikai nyitás teremtette meg.

3 éve | 0 hozzászólás | via mszp.hu

Oldalak