A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

hazugságok

Kolozsvári Szalonna Hogy lehet, hogy nem unjátok még ezt a retkes, hazug színházi előadást?

Összezavarodhatott valami ketyere a nemzeti együtthazudozás rendszerében. Ezt arra alapozom, hogy miközben a legfényesebb csillag arról értekezett a Diaszpóra Tanács csütörtöki ülésén, hogy a kormányt (nem az országot, hanem a kormányt!) ért nemzetközi támadásokat (nem támadások, hanem kritikák!) az elismerés és a tisztelet jelének tartja, Lázár János mindenes miniszter már kettős mércéről és szégyenpadra ültetésről vinnyogott a kormányinfón.

11 hónapja | 0 hozzászólás

Ténytár Viktor, aki még sohasem hazudott

Orbán Viktor miniszterelnök a mai napon tölti be 50. születésnapját. Hosszas tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy a jeles nap alkalmából a Ténytár honlapján hangyaszorgalommal gyűjtögetett Ígéretmérők, Hantaméterek és Szélkakasok közül szemezgetünk.

5 éve | 7 hozzászólás

Ténytár Hazugságok és nagyívű ígéretek - évet értékelt Orbán Viktor

A hagyományoknak megfelelően immáron 15. alkalommal értékelte a miniszterelnök hazánk teljesítményét. Bár épp a tegnapi napon hozta nyilvánosságra az Európai Unió, hogy nem bízik a magyar hiánycél 3 százalék alatti tartásában, illetve az 1 százalékos gazdasági növekedésben, az évértékelő a “Magyarország jobban teljesít” címet kapta.

5 éve | 5 hozzászólás

harunalrasid blog De miért hazudnak?

munkaköri kötelesség lenne? Orbánt még megértem, nála az, hogy ha itthon van, kifelé hazudik, ha kint van, itthonra, ugyan súlyos jellembeli fogyatékosság, de szegény nem tehet róla, ez génhiba, nem segíthetünk rajta.

6 éve | 0 hozzászólás