A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hatvan

Egymilliárdot szórtak el Hatvanban egy értelmetlen...

Az Átlátszó írta meg a Kalandozzunk kerékpárral a Zagyva folyó mentén fantázianevű EU-s projekt dicstelen történetét. Hatvanban közlekedésbiztonsági okokból szükség lett volna kerékpáros hídra, egy egyszerű híd helyett egy nagyobb, komplexebb kerékpáros fejlesztési projektet álmodtak meg a helyi városvezetők – számol be a cikk.

2 éve | 0 hozzászólás | via 24 HU

"A Fidesz folyamatos hadjáratot folytatott ellenem"

Az elmúlt hét csütörtökén Érsek Zsolt feljelentéssel élt a magyar állam végrehajtó hatalmával szemben az Emberi Jogok Európai bíróságánál, amely Strasbourg-ban található. Mint mondta, az általa leírt tényállásban egyértelműen megállapítható, hogy a magyar ügyészség és a Heves Megyei rendőr-főkapitányság abban működött közre, hogy közéleti tevékenységét ellehetetlenítsék, politikai karrieremet megtörjék.

2 éve | 2 hozzászólás | via Sztárklikk

Folytatódik a fideszes belharc

Lapunkban már többször foglalkoztunk a városban kialakult fideszes belharccal. Korábban beszámoltunk arról, hogy a kormányzó párt helyi szervezetének szeptember 18-án megtartott tisztújító közgyűlésén a jelenlévők voksaikkal Szabó Zsolt államtitkár helyett Papp István hatvani önkormányzati képviselőt választották meg a városi alapszervezet új elnökének.

2 éve | 0 hozzászólás | via Heol.hu

Föld S Péter blog Orbán bocsánatot kért Bajnaitól a bohóc miatt

Mint ismeretes, az elmúlt pénteken Hatvanban egy bohócnak látszó élőlény támadt Bajnai Gordonra. A volt miniszterelnöknek nem esett bántódása, mert az egyik testőre, aki a csetepatéban könnyebben megsérült, megvédte őt. Azóta mélységes csönd honol az ügy körül, nem tudni, hogy történt-e valamilyen intézkedés az eset után.

4 éve | 0 hozzászólás

Oldalak