A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

gyűlöletkeltés

Gonosz külső erőként tekint Brüsszelre az uniós támogatásból fejlődő magyar település lakossága

Európa legnagyobb nyílt vízi akváriuma nyílt meg a Tisza-tó partján található Poroszlón, ám, mint az a Reuters részletes cikkéből kiderül: hiába épült a turisztikai beruházás uniós pénzből, a megkérdezett poroszlóiak egy része mégis egy gonosz külső erőként tekint Brüsszelre, amely ráerőszakolja akaratát Magyarországra.

4 hónapja | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Rezeda Világa Rezeda világa: B-listás Mikulás

Tegnap hajnalban strammul átkúsztam a boltba, mintha szokványos, rigófüttyös, ónos esős nap kezdődne megint a NER dicsőségére, és látom ám, hogy a klozettpapírok mellett ott susmorog a Mikulás egy eladóval. Azt mondta neki, sajnos, teljesen be vagyok táblázva, amiből az következhetett az estére nézvést, hogy az eladó gyereke napnyugtakor szomorú lesz. Mikuláshiányban fog szenvedni, összetörik a kicsi szíve neki, és visító meg hisztiző megvonási tüneteket produkál majd a parkettához ütögetve magát.

10 hónapja | 0 hozzászólás

Feljelentette a miniszterelnököt a SZEMA

A SZEMA-Liberális Párt feljelentésében kezdeményezte a legfőbb ügyésznél annak kivizsgálását, hogy a miniszterelnök az október 23-án elmondott beszédével megvalósította-e a Btk. 331. §-ába ütköző háborús uszítás bűncselekmény, illetve a 332. § c) pontjába ütköző közösség elleni uszítás bűncselekmény törvényi tényállását.

4 éve | 1 hozzászólás | via Fővárosi Hírhatár

Bayer után megy Kövér

Azt állítja Kövér László, az Országgyűlés elnöke (az arab Al-Dzsazíra hírtelevíziónak adott nyilatkozatában, Bayer Zsolt hírhedt cigányozós cikkéről), hogy Bayer cikkei „ha az ember tárgyilagosan és prekoncepció nélkül olvassa, védhető állításokat tartalmaznak”.

5 éve | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Oldalak