A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Gurmai Zita

Példaértékű összefogás

Az európai baloldali nők az Éhségmenet pártján. A Híróra vendége Gurmai Zita, EP képviselő, beszél az éhségmenetelőkkel történő találkozásáról, a félelmeikről, az útjukon történt tapasztalataikról...

5 éve | 0 hozzászólás | via atv.hu

Ideje tettekre váltani a győzelmet

„Az Európai Szocialisták Pártja (ESZP) gratulál Barack Obama amerikai elnöknek beiktatása alkalmából, ugyanakkor arra is emlékeztetni szeretnénk, hogy a választási kampányban és a győzelemben egyaránt nagy szerepük volt a nőknek. Most eljött az ideje, hogy a győzelmet Obama elnök tettekre váltsa”

5 éve | 0 hozzászólás | via Gurmai Zita honlapja

Újraválasztották Gurmai Zitát

Brüsszel, 2012. szeptember 27. - Újabb két évre dr. Gurmai Zita európai parlamenti képviselőt választotta elnökévé az Európai Szocialisták Pártja Nőszervezete (PES Women) brüsszeli kongresszusán. A magyar politikus 2004 óta vezeti a szervezetet.

6 éve | 3 hozzászólás

A magyar állampolgárok demokratikus alapjogait korlátozza az új alkotmány

Firenze, 2012. március 2. - "Az év elején hatályba lépett új magyar alkotmány azért különösen veszélyes, mert intézkedéseivel gúzsba köti a jövő kormányait, kiszolgáltatja őket a Fidesz által kinevezett tisztviselőknek, ezzel pedig elveszi a kormányoktól a cselekvés lehetőségét, következésképpen kétségbe vonja a magyar állampolgárok választójogát" - érvelt Gurmai Zita, az MSZP EP-képviselője Firenzében, az Európai Egyetemi Intézet által az Alaptörvényről szervezett konferencián.

6 éve | 4 hozzászólás

Gurmai: szégyelljék magukat a kormánypárti képviselők

Egy javaslatban terjesztette be a veronai buszbalesethez hasonló tragédiák megelőzéséért és a politikusok háza előtti tüntetések megakadályozásáért tett intézkedéseket a Fidesz. Ez az MSZP szerint szégyenteljes és kegyeletsértő - mondta Gurmai Zita. "Nem nehéz meglátni azt a törekvést, hogy el akarják lehetetleníteni a kritikus társadalmi tiltakozásokat" - tette hozzá.

3 hónapja | 0 hozzászólás | via Sztárklikk

Oldalak