A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Gúr Nándor

Gúr Nándor: Szolidárisak vagyunk és cselekszünk!

Az utolsó pillanatig reméltük, hogy győzhet a józan ész a gőg és a diktatórikus viselkedés felett. Hiába vártuk, hogy lépjen a kormány, de a két sztrájktárgyalást követően is hallgat a közszolgálat követeléseinek teljesítésével kapcsolatban. A követelések pedig egyértelműek, jogosak és teljesíthetőek.

9 hónapja | 0 hozzászólás

Gúr Nándor az ATV Egyenes Beszéd műsorában...

Lenne szakképzett magyar munkavállaló, ha ezzel foglalkozna a kormányzat – ezt Gúr Nándor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, hogy Varga Mihály támogatná a külföldről érkező vendégmunkások foglalkoztatását. Az MSZP alelnöke szerint a kormányzat elüldözött félmillió embert az országból, nem egyszerűen képzésről van szó, a tisztességes bérekről is.

2 éve | 0 hozzászólás | via ATV

66 500 forintot ad Orbán Viktornak az MSZP

Kevesebbet ér a minimálbér, mint négy évvel ezelőtt - mondta Gúr Nándor, az MSZP országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján, egyúttal bejelentette: a következő parlamenti ülésen felajánl Orbán Viktor miniszterelnöknek 66 500 forintot, hogy tegyen kísérletet arra, meg lehet-e élni a nettó minimálbérből.

4 éve | 0 hozzászólás | via ATV

Oldalak