A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Google

Gigantikus birodalom épül - A taxisok után a postát is bedarálják

Egy most formálódó, mindent behálózó gigantikus birodalom, a taxitársaságok, az autókölcsönzők és a csomagküldő cégek legnagyobb ellensége, a világ legnagyobb startupja, egy vállalat, amit világszerte egyre többen imádnak és gyűlölnek, aminek a szolgáltatása függővé tesz, és ami ellen világszerte több ezren tüntetnek. Ez mind az Uber. De mi az, ami miatt ennyire megosztja az embereket?

4 éve | 0 hozzászólás | via Portfolio

Hargitai Miklós: A Google a szomszédom

A Szphinx vagy a piramisok „körüljárása” a fotelből, utazás előtt a kiválasztott szálloda környezetének felderítése, a politikusok vagy egyéb hírességek lakásviszonyainak távelemzése, vadászat adócsalókra, tilosban parkolókra, félrelépőkre és a szabadtéri testi örömök kedvelőire – ilyen és hasonló alkalmazásokat varázsol elénk az immár Magyarországon is élesben használható Google Street View, vagyis a panoráma fényképes utcatérkép

5 éve | 0 hozzászólás | via Népszabadság Online

Lehet-e élni a Google nélkül?

A Google teljesen átszövi életünket, szinte kikerülhetetlen azoknak, akik interneteznek. A kereső csak az egyik, bár igen gyakran használt része ennek a birodalomnak, hiszen a legtöbben napi szinten használnak Chrome böngészőt, Gmail levelezőt, Gtalk csetalkalmazást, YouTube-ot vagy akár androidos mobilt. Kíváncsiak voltunk, mennyire nehéz a cég szolgáltatásai nélkül élni.

5 éve | 0 hozzászólás | via Index