A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

félelemkeltés

Gonosz külső erőként tekint Brüsszelre az uniós támogatásból fejlődő magyar település lakossága

Európa legnagyobb nyílt vízi akváriuma nyílt meg a Tisza-tó partján található Poroszlón, ám, mint az a Reuters részletes cikkéből kiderül: hiába épült a turisztikai beruházás uniós pénzből, a megkérdezett poroszlóiak egy része mégis egy gonosz külső erőként tekint Brüsszelre, amely ráerőszakolja akaratát Magyarországra.

4 hónapja | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Rezeda Világa Rezeda világa: B-listás Mikulás

Tegnap hajnalban strammul átkúsztam a boltba, mintha szokványos, rigófüttyös, ónos esős nap kezdődne megint a NER dicsőségére, és látom ám, hogy a klozettpapírok mellett ott susmorog a Mikulás egy eladóval. Azt mondta neki, sajnos, teljesen be vagyok táblázva, amiből az következhetett az estére nézvést, hogy az eladó gyereke napnyugtakor szomorú lesz. Mikuláshiányban fog szenvedni, összetörik a kicsi szíve neki, és visító meg hisztiző megvonási tüneteket produkál majd a parkettához ütögetve magát.

10 hónapja | 0 hozzászólás

Föld S. Péter blogja Félni és félni hagyni

Vesztettek már, ők is tudják. Ezért a fejetlenség, a kapkodás. A pökhendiség álarca mögül kikandikáló rettenet, az erő látszatát sugárzó félelem. Kiült a félelem az arcukra, s egyre többen olvasnak ezekből a jelekből.

6 éve | 0 hozzászólás

Oldalak